Jagt og Fiskerimagasinet 

Outlet Fisk Fritid Jagt Info Søg

26-11-2018 12:06:20

Minn Kota Riptide I-Pilot 55lbs ST


Riptide motorene er opbygget med digital maximizer teknologi, som sørger for optimal udnyttelse af batteriets effekt. Riptide er det rigtige valg, hvis du ønsker at fiske i brakvand / saltvand - da denne model er ekstra beskyttet mod salt! Denne model kan selvfølgelig også bruges i ferskvand!

Fordelene ved at vælge en frontmonteret motor med autopilot er utrolig mange og har du først haft én motor, så kan du nok aldrig mere undvære den!

En af de største fordele er, at Du slipper for, at skulle korrigere hele tiden for at holde en kurs eller en position! Minn Kota's frontmount motore er virkelig lavet til fiskeri!

Det har simpelthen aldrig været nemme at være lystfisker og du kan hermed optimerer dit fiskeri og glemme næsten Alt om vind og strøm!

I ren praksis aktiverer du autopiloten ved at trykke på knappen på din fjernbetjening. Du bestemmer selv en kurs ved at dreje motoren vha. taster til den retning, som du gerne vil sejle, og bådmotoren vil selv korrigere mod den ønskede retning, så længe der er fremdrift nok i båden. Du kan forprogrammere en bestemt ønsket sejlhastighed, så motoren ligeledes selv justere farten i forhold til bølger og vind. Så slipper du selv for at gasse op og ned hele tiden. Du kan sætte din nye motor til at holde dig på et bestemt punkt i åen eller på feks. på en god sandart eller aborre knold. Når du driver mere end 1,5 meter væk fra punktet / waypointet vil motoren føre dig tilbage til spottet igen!

Motoren har en 20 trins hastigheds justering på den medfølgende I-pilot fjernbetjening, som bør give de fleste muligheder nok.

Fjernbetjeningen er udformet således, at du kan se, hvad der er aktiveret af programmer, se din aktuelle hastighed og et spor via LCD skærmen.

I-pilot kan desuden "Record a track" - som giver dig mulighed for at optage en rute/strækning på op til 3,2km og fører dig tilbage i samme spor til start igen!

I-pilot er en Navigations revolution inden for hjælpemidler til frontmoteret motore!

 

ST Funktion

(ST =Stow/Deploy funktion - Elektrisk til og frakoblingsfunktion - Easy in / Easy out. Hver dag! Genial op og nedsænknings funktion med dobbelt udkoblings knap, så dette gøres nemmere manuelt end på SP! + Sikkerheds funktion med automatisk afbryder kontakt, når motoren er hævet op, - dvs. den kan ikke tændes, når den ikke er gledet ud af holderen).

Bemærk denne model er IKKE med automatisk/elektrisk op og nedsænkning - dette fåes kun på Ulterra!

SP Funktion

(SP = Deploy-assist funktion - Enkelt Manuel nedsænkningsfunktion med lås)

 

NB! Vær opmærksom på skaftlængden, hvor højt fribord, som der er på din båd!

 

Husk at bestille batterikabelsko og monteringsbeslag til motoren!

 

 

Minn Kota Riptide frontmount elmotore
Model / str. Vejl. Pris J & F Pris
Minn Kota Riptide frontmount elmotor 55lbs ST 12 v. 135 cm. skaft NB! ST model! 16.999,- 12.995,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Minn Kota