Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

09-08-2022 17:11:44

Minn Kota Traxxis elmotor

Søfiskernes foretrukne bagmontret elmotor.

Traxxis serien er efterfølgeren af Maxxum serien, som var Minn Kota's førerende motor gennem rigtig mange år. Denne motor er NU blevet endnu bedre! Traxxix er udstyret med det bedste indenfor elektronik og tilbehør til ferskvands elmotorer.

Trinløs fartjustering i både frem og bakgear gør det muligt, at bestemme lige nøjagtig hvor hurtig du vil sejle. Dette betyder samtidig også, at du kun bruger lige akkurat den mængde strøm, som du har brug for.

Digital Maximazer, giver motoren det mindste forbrug samlignet med alle andre elmotorer på markedet, og herved får man en bedre aktionsradius med denne model (Modellen bruger noget mindre strøm end feks. Endura C modellen i samme lbs. str.)
 

Som vist til højre er Traxxis motorene udstyret med en speciel elektronik kaldet digital maximizer. Denne elektronik gør det muligt at sejle i op til 5 gange så lang tid på samme batteri, kontra en standard elmotor.


Udtrækkeligt håndtag

Dette giver en meget bedre styrestilling, og man slipper for at skulle bøje sig ned over motoren, når det sejles.

Grødesikret propel & enhåndsbetjent dybderegulering:
Motoren er monteret med grødesikret skrue/propel og enhåndsbetjent dybderegulering af motorbenet. Dette betyder, at motoren hurtigt og nemt justeres i dybden imens man fisker, hvis der sejles fra lavt til dybt vand.

 

 

Praktisk batteritester er monteret i toppen af elmotoren, som angiver hvor meget strøm, der er tilbage på batteriet. Husk, at motoren skal være slukket, for at vise det mest korrekte niveau!

 

Slip for røg og larm - Vælg en elmotor - den er lydløs og starter hver gang!

 


 

Minn Kota traxxis elmotor
Model Type Vejl. pris Tilbuds Pris
Minn Kota traxxis 55lbs. elmotor - bestillingsvare (lev. 2-5dg.) 12v. 42'' / 105cm. skaft 6.899,- 6.199,- +
Minn Kota traxxis 80lbs. elmotor - bestillingsvare (lev. 2-5dg.) 24v. 42'' / 105 cm. skaft 10.499,- 9.599,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Minn Kota