Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

04-09-2019 20:50:46

Garmin Alpha 100 + T5 mini - Hunde gps

Avanceret Garmin sporing optimeret til små hunderacer

Spor op til 20 hunde eller andre jægere på en afstand op til 14,5 km (T 5) eller 6,5 km (T 5 mini)

T 5 mini-hundesporingshalsbånd er 30 % mindre og 25 % lettere end standard  T 5-hundesporingshalsbånd

Bedre kontrol med brug af geohegn, radiusalarm, lyd- og vibrationsalarmer til hunden via T 5-/T 5 mini

Forbedret sikkerhed med fjernaktiveret LED på T 5-/T 5 mini, eller ring til andre jægere ved hjælp af nødopkald

Intuitiv anvendelighed med et lysstærkt 76 mm farvetouchscreen, der kan betjenes med handsker

Forudindlæst topokort over Europa og 1 års gratis abonnement på BirdsEye satellitbilleder medfølger

Alpha 100 er et uvurderligt værktøj til jagt, som hjælper dig med at få den optimale præstation fra dine brugshunde. Den håndholdte enhed tilføjer funktioner, som giver mere kontrol over hunden. Alpha 100 er brugervenlig og giver dig mulighed for at spore hunde med en rækkevidde på op til 14,5 km og leverer deres nøjagtige position så ofte som hvert 2,5 sekund. Med Alpha 100 kan du også spore dine jagtkammerater og sende dem foruddefinerede meddelelser på deres Alpha 100.

Med flere håndholdte Alpha 100- og T 5-/T5 mini-enheder kan du finde nøjagtige positioner for op til 20 hunde eller andre jægere på den store farvetouchscreen, der kan betjenes med handsker. Da Alpha 100 leveres med forudindlæst topokort over Europa, vil du altid kende dine omgivelser.

Sporing i topklasse

Du kan overvåge hver enkelt hunds hastighed, afstand samt den retning, den bevæger sig i. Du kan også modtage beskeder om den aktuelle status for hunden, f.eks. at hunden "står". En enkelt Alpha 100 kan spore op til 20 hunde eller andre jægere med en afstand på op til 14,5 km (T 5) eller 6,5 km (T 5 mini) ved at modtage signaler fra flere Alpha 100- og T 5-/T 5 mini-enheder (ekstraudstyr). Med opdateringshastigheder på op til 2,5 sekunder kan du med Alpha 100 holde nøje øje med dine hunde. På T 5/T 5 mini giver den topmonterede GPS/GLONASS-antenne dig hurtig og pålidelig satellitmodtagelse og meget nøjagtig sporing, selv i krævende omgivelser. Da Alpha 100 leveres med forudindlæst topokort over Europa, kender du altid dine omgivelser, og hvis du vil have flere detaljer, får du med det gratis 1-års abonnement på BirdsEye-satellitbilleder1 en meget realistisk gengivelse af terrænet, herunder veje, vand, skove og meget mere.

Hvis du bruger et køretøj til at følge og hente dine hunde, kan du få du et brugervenligt stort billede med Garmin DriveTrack™ 70LM tracker til hunde og GPS navigator (sælges separat). Den 7 tommer store bevægelige kortvisning illustrerer dine hundes positioner overført til rekreative kortkonturer eller satellitbilleder – sammen med navigationspåmindelser, der kan hjælpe med at finde hundens aktuelle position.

BirdsEye-satellitbilleder (kræver abonnement)¹ giver dig mulighed for at se en visning af terrænet, herunder veje, vand, skov med mere, der er endnu bedre end virkeligheden

T 5 mini - optimeret til små hunderacer

T 5 mini er designet til at passe til mindre hunderacer som f.eks. gravhund, beagle og terrier med en halsomkreds på 240-355 mm og en vægt på ca. 7-15 kg. Formålet med designet af T 5 mini er at opnå bedre bevægelighed og præstationsevne for hunden ved at reducere størrelsen af halsbåndet med ca. 30 % og reducere vægten med ca. 25 % til 198 g i forhold til standardhalsbåndet T5. For at give den perfekte pasform under brug til krævende jagt er bredden på halsbåndet også blevet reduceret til 19 mm. T 5 mini har en batterilevetid på 16-30 timer.

Bedre kontrol

“Bevar kontrollen, selv når din hund er ude af syne”

Alpha 100 hjælper dig med få den bedst mulige kontrol under en jagt. Bevar kontrollen, selv når din hund er ude af syne. Med hjælp fra geohegn og radiusalarmer kan du kontrollere hundens bevægelser, og få besked, når en hund forlader eller kommer ind i et bestemt område. Ved at bruge Alpha 100 kan du endda "tale" til din hund gennem vibrationer og akustiske alarmer på T 5/T 5 Mini. På den måde kan du fjernstyre veltrænede hunde.

For at opnå den bedste udnyttelse af batterilevetiden i T 5/T 5 mini kan du ændre opdateringsfrekvensen fra dit Alpha håndsæt og foretage hurtige tilpasninger, der passer til skiftende jagtbetingelser. Ved brug af Alpha 100 i BaseStation-tilstand sammen med BaseCamp (Garmins gratis planlægningssoftware) kan du endda nemt kontrollere placeringen af hunde og andre jægere fra den større skærm på en tablet eller bærbar computer. Du kan også starte og stoppe et VIRB-actionkamera, der er monteret på hunden, med Alpha 100 via T 5/T 5 mini.

Forbedret sikkerhed

Konfiguration af geohegn under forberedelsen af jagten kan hjælpe dig med at sikre, at hunde ikke kommer i nærheden af farlige områder som veje eller stejle klipper. Med geohegn kan du oprette forbudte områder og indstille alarmer, der bipper, når hunden kommer i nærheden. Hvis din hund kommer tæt på veje, kan du på afstand aktivere de lysstærke LED'er på T 5/T 5 mini hundeenheden, der forbedrer synligheden af hunden. T 5/T 5 mini kan også indstilles til redningstilstand, så radioen automatisk skifter til en lavere opdateringsfrekvens, hvis batterilevetiden kommer under 25 % - på den måde er du sikker på at have yderligere 12 timer til at finde den hund, som er blevet væk. I tilfælde af fare kan du sende et nødopkald til alle tilsluttede Alpha 100-enheder, hvor du angiver din placering, hvilket giver andre i din gruppe mulighed for at finde frem til dig.

Planlæg din næste jagt

Få styr på dit næste jagteventyr med BaseCamp, Garmins gratis planlægningssoftware, som giver dig mulighed for at se og organisere kort, waypoints, ruter og spor. BaseCamp viser topografiske kortdata, herunder højdekurver og højdeprofiler, i 2D eller 3D på computerskærmen. Programmet kan også overføre et næsten ubegrænset antal satellitbilleder til din enhed, når det kombineres med et abonnement til BirdsEye-satellitbilleder.

Robust og holdbar

Garmin er kendt for robust design, der er optimeret til outdoorbrug, og Alpha 100 er et fremragende eksempel på denne kvalitet. Alpha 100 har en lysstærk 76 mm farvetouchscreen, der også kan betjenes med handsker på, med fremragende læsbarhed under alle lysforhold, og det robuste hus har vandtæthedsklasse IPX72, så det tåler utilsigtet nedsænkning i vand.
T 5/T 5 mini er endnu mere holdbar, og materialerne er designet til at passe til de skrappe krav, som jagthundehalsbånd møder. T 5/T 5 har vandtæthedsklasse ATM 102 og udstyret med en ekstremt holdbar VHF-antenne af stålwire til pålidelig drift selv i tæt trædække.

1¹1-års abonnement på BirdsEye-satellitbilleder medfølger kun ved køb af Alpha 100/TT15 pakken og Alpha 100/TT 15 minipakken.

 

Garmin Alpha 100 + T5 Mini
Vare: Vejl: Pris:
Garmin Alpha 100 ( Kun GPS enhed) 010-01041-21 4.899,- 4.499,- +
Garmin Alpha 100 + T5 - 010-01041-52 6.499,- 5.149,- +
Garmin T5 Mini halsbånd (Ekstra) 010-01486-11 2.399,- 2.199,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Garmin

Tilbehør

Klik på produktet for yderligere information

Garmin Alpha 50 + T5

Før: 4.599,-  Nu: 3.999,-