Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

29-11-2023 17:41:22

Garmin Alpha LTE - Gps hundesporing

Spor din hund med LTE-mobilteknologi, og se dens bevægelser på din kompatible håndholdte Alpha og/eller smartphone med denne robuste hundetracker (kræver abonnement) fastgjort til din hunds halsbånd.


 

LTE-TEKNOLOGI
Spor din hund med LTE-mobilteknologi, som udvider din rækkevidde.

PAR MED ALPHA APPEN
Brug Alpha app på din kompatible smartphone for at se, hvor din hund er. Du kan også bruge appen til at navigere og markere waypoints, vildtstier, habitater og vildtobservationer med integreret kortlægning.

GARMIN ØKOSYSTEM
Par din telefon for at vælge Garmin hundesporingshåndholdte enheder og halsbånd (sælges separat), og jag med et redundant sporingssystem, der gør brug af LTE og VHF signaler. Smart switching-teknologi skifter automatisk mellem LTE og VHF sporing for at give dig det bedste tilgængelige signal på din håndholdte Garmin enhed.

MULTI-GNSS
Kend din hunds præcise placering med multi-GNSS teknologi, der udnytter flere satellitsystemer til bedre modtagemuligheder i udfordrende miljøer.

DESIGNET TIL JAGTEN
Få op til 18 timers batteritid, når du bruger dynamisk sporing på en GPS-hundesporingsenhed, der er designet til at modstå misbrug under jagten.

LED-LYS
Identificer din hund – selv i mørke – med en stor LED-lygte i flere farver, der er nem at se. Farverne omfatter gul, magenta, cyan, hvid, grøn, rød eller blå.


Læs mere om "EasyHunt" og Garmins medlemsskab som kræves for fuld udnyttelse af denne Garmin LTE hundesporings gps.  Klik her..

 

Pris: 2.349,-

Tilføj til indkøbsliste
mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Garmin

Tilbehør

Klik på produktet for yderligere information

Garmin Alpha 10

Før: 3.099,-  Nu: 2.899,-
Garmin Alpha 200/200i + T20 halsbånd

Før: 8.948,-  Nu: 8.299,-