Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

02-12-2019 09:32:22

Garmin Quatix 5 Sapphire

Designet til brug på vandet

Opretter forbindelse til kompatible Garmin-plottere og andre enheder for at give dig betjening af autopilot, fjernbetjent3 markering af waypoints, datastreaming, assistance til kapsejlads og meget mere

Den indbyggede FUSION-Link™ Lite-app kontrollerer tilsluttede StereoActive™ produkter og andre ANT®aktiverede stereomodeller (RA70/BB100)

Inkluderer Elevate™ håndledsbaseret pulsmåler, ridsefast safirglas, urkrans i rustfrit stål og to QuickFit™remme (rustfrit stål og blå silikone)

Wi-Fi® funktionalitet samt connectede funktioner som smart notifications, automatisk overførsel til Garmin Connect™ online-træningsfællesskabet og personlig tilpasning med gratis urskiver og apps fra vores Connect IQ™ Store

Batterilevetid: Op til 14 dage i smartwatch-tilstand (afhængigt af indstillingerne), op til 24 timer i GPS-tilstand og op til 60 timer i UltraTrac™ batterisparetilstand

Vores nyeste marine-smartwatch er designet på den populære fēnix® 5 sørger for komplet tilslutning på båden. Uret opretter forbindelse til kompatible Garmin-plottere og andre enheder for at streame data til dit quatix 5 Sapphire; eksempelvis hastighed, dybde, temperatur og vind. Det er kompakt og stilfuldt med ridsefast safirglas og remme, der hurtigt kan skiftes ud, og har desuden avancerede træningsunktioner og håndledsbaseret pulsmåler. Med indbyggede aktivitetsprofiler og performancemålinger til padlesport, svømning- og kanosejlads – uanset hvilken sport du ønsker at registrere, kan quatix 5 Sapphire klare det for dig. Det er også Wi-Fi® aktiveret, så aktiviteter automatisk kan uploades direkte til Garmin Connect, når du har forbindelse til trådløse netværk.

Hav kontrol overalt om bord

Avancerede funktioner til kontrol af autopilot og fjernbetjent markering af waypoints gør det muligt for dig at bevare kontrollen med dit fartøj, også selvom du ikke står ved roret.quatix 5 Sapphire kan tale sammen med en GHC™ 20 kontrolenhed til autopilot til betjening af autopiloten – skifte kurs, dreje og styre båden. Du får også fjernbetjent markering af waypoints, der gør det muligt for dig at tilføje et waypoint fra quatix 5 Sapphire og få det til automatisk at synkronisere med din tilsluttede plotter.

Garmin SailAssist™ funktioner

Når det gælder kapsejlads, skal du ikke blot time din start, du skal visualisere den. Se en virtuel startlinje på quatix 5 Sapphire med to waypoints, der danner startlinjen i en kapsejlads. Med afstanden til startlinjen ved du, hvor langt du er fra linjen, baseret på afstanden til den virtuelle startlinje. Du får også en nedtællingstimer til kapsejladsen, så du kan tælle ned til start og den tid, du har til rådighed, mens den virtuelle startlinje er til stede. Og kursinfo kontrollerer, om båden er på rette kurs, hvorefter du nemt kan kalibrere bådens vendevinkler mod bagbord/styrbord med et tryk på en knap.

Vandsportsdata

Uanset om du dyrker padlesport - eller kanosejlads, holder quatix 5 Sapphire styr på dine tag og distance pr. tag samt din samlede distance – uret sørger endda for baneregistrering. Og hvis du står på vandski, kan du tjekke bådens hastighed med et blik på quatix 5 Sapphire.

Naviger både til vands og til lands

quatix 5 Sapphire er udstyret med højfølsomme funktioner til GPS-navigation og sporing samt sensorfunktioner til højdemåler, barometer og kompas (ABC – Altimeter, Barometer, Compass). Den indbyggede trykhøjdemåler angiver højdedata, så du præcist kan overvåge opstigning og nedstigning, mens barometeret anvendes til at forudsige vejrforandringer ved at vise kortvarige udsving i lufttrykket. Det tre-aksede, elektroniske kompas holder din kurs, uanset om du bevæger dig eller ej. Desuden har den et internt gyroskop for større positionsnøjagtighed (og længere batterilevetid) i UltraTrac-tilstand.

Nyd din underholdning

Uanset om du dyrker padlesport, kajak- eller kanosejlads, holder quatix 5 Sapphire styr på dine tag og distance pr. tag samt din samlede distance – uret sørger endda for baneregistrering. Og hvis du står på vandski, kan du tjekke bådens hastighed med et blik på quatix 5 Sapphire.

Indbygget aktivitetstracker

Uanset om du befinder dig til vands eller til lands, kan quatix 5 Sapphire registrere dine fysiske aktiviteter. Uret leveres med Elevate håndledsbaseret pulsmåler, der sørger for pulsovervågning døgnet rundt, uden at du har brug for en pulmålerrem om brystet. Den giver også avancerede funktioner til fitnesstræning, der inkluderer træningsstatistik og aktivitetsprofiler for flere sportsgrene/aktiviteter, eksempelvis løb, cykling, svømning, vandring og golf. Da quatix 5 Sapphire er Wi-Fi-aktiveret, kan din aktivitetsstatistik automatisk uploades direkte til Garmin Connect, når du har forbindelse til trådløse netværk.

Komplet smart tilslutning

Med smart notifications2 via quatix 5 Sapphire kan du modtage e-mail, sms'er og meddelelser direkte på dit ur – uanset om du er på vandet, på vandretur, på golfbanen eller bare er væk fra dit skrivebord. Andre tilsluttede funktioner omfatter automatiske overførsler til vores Garmin Connect online-træningsfællesskab, registrering i realtid og deling på de sociale medier gennem vores gratis Garmin Connect og Garmin Connect™ Mobile programmer.

Altid imponerende

quatix 5 Sapphires elegante og stilfulde design ser imponerende ud - både til vands og til lands. Med Garmins eksklusive QuickFit™ remme kan du nemt skifte rem uden værktøjer. Uret har forudindlæste urskiver i marinestil, som du kan skifte mellem, så de passer til dit humør. Uret er desuden kompatibel med Connect IQ, så du kan downloade flere gratis urskiver og aktivitetsapps.

 

Garmin Quatix 5 Sapphire ur
Vare: Vejl: Pris:
Garmin Quatix 5 Sapphire - Lux udgave med stålrem og safirglas (010-01688-42) 6.299,- 3.999,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Garmin

Tilbehør

Klik på produktet for yderligere information

Garmin Quatix 5 Sapphire

Før: 6.299,-  Nu: 3.999,-