Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

28-11-2023 11:26:10

Garmin Quatix 7 - Flere varianter!


Ovenstående billede viser Garmin Quatix 7


Nyeste Quatix version fra Garmin af. Uret er egentlig baseret på Garmin Fenix uret, dog er Quatix med nogle udvidede funktioner til maritimt brug, som f.eks. styring af autopilot, visning af bunddybde m.m.

- Med smartwatch quatix® 7 multisport GPS, får du alle de funktioner, du har brug for på din båd, og dem, du har brug for, når du ikke er på den.

- Opladere tynger dig ned, så tag ikke en med. Lad der gå op til 18 dage uden behov for at slutte sig til en strømkilde. Når du ejer en båd, vil du gerne holde forbindelsen. quatix 7 er dit svar.

- Rør eller tryk, det er op til dig. Brug traditionelle knapper eller den nye touchscreen.

- Lige gyldigt hvor du tager hen, ved du altid, hvor du er med kystkort og landkort.

- Kajak eller kickbox, SUP eller ski, quatix 7 har indbyggede aktivitetsprofiler og er skabt til det, du kan lide at gøre.

Selv ude i det blå kan sms'er og smart-notifikationer nå dig.


BATTERILEVETID
Et internt, genopladeligt lithiumbatteri giver op til 18 dages batterilevetid i smartwatch-tilstand, 57 timer i GPS-tilstand og op til 60 dage i UltraTrac™ batterisparetilstand.

YDEEVNE SOM DESIGN
Det robuste, sofistikerede design har en stor 1,3″ skærm, der altid er tændt, og ramme i rustfrit stål. Uret er vandtæt op til 10 ATM, det betyder op til 100 meter.

TOUCHSCREEN OG KNAPPER
Konventionel knapstyring, der fungerer i ethvert miljø, matches med en hurtigtreagerende ny touchscreen, der giver hurtig adgang til valg og funktioner.

OMFATTENDE TILSLUTNINGSMULIGHEDER
quatix® 7 opretter forbindelse til udvalgte kompatible Garmin plottere og fjernbetjening af vigtige MFD funktioner, herunder søkortzoom, layoutgenvej, Fusion® stereo, autopilot og meget mere.

AUTOPILOT-BETJENING
Selv når du ikke tager styrepladsen, kan du styre båden. Åbn autopilot-appen for at ændre kurs, aktivere mønsterstyring og følge en GPS-rute.

FUSION-LINK™ LYDSYSTEM
Betjen dit underholdningssystem om bord fra dit ur med det indbyggede Fusion-Link™ Lite-app.

STREAM DATA
Få vist data – herunder vanddybde, motorens omdrejningstal, vind, brugerdefinerede data med mere – direkte på håndleddet, når du forbinder quatix® 7 med bådens kompatible enheder.

ADVARSLER OG ALARMER
quatix® 7 giver dig bedre overblik over situationen på vandet og advarer dig om forestående tidevandsændringer og ankertræk.

WAYPOINT-MARKERING
Der er ingen grund til at vende tilbage til styrepladsen for at markere hver fangst. Brug uret til at placere plotter-waypoints fra et hvilket som helst sted på båden.

GARMIN SAILASSIST™ FUNKTIONER
Når det gælder sejlads, skal du ikke blot time din start – du skal visualisere den. Opret en virtuel startlinje for at time den perfekte start. Brug også tack assist til at se, om du er foran for tværs eller agten for tværs.

VANDSPORTSAKTIVITETER
Hold styr på din statistik for vandski, wakeboarding, wakesurfing og tubing. Disse vandsportsaktivitetsprofiler registrerer, når du bevæger dig eller venter på båden, med mulighed for at se tidligere løb under og efter en aktivitet i Garmin Connect™ smartphone-appen.

INDBYGGEDE SPORTS-APPS
Brug forudindlæste aktivitetsprofiler til trail- og baneløb, svømning, løb, cykling, vandring, roning, skiløb, golf, surfing, indendørs klatring med mere.

SEJLEKSPEDITION
Brug aktivitetsprofilen sejlekspedition til at tage dit eventyr videre ved at registrere en flerdages aktivitet med et reduceret behov for opladning. Sensorer og tilbehør er deaktiveret for at maksimere batteriets levetid, mens du stadig sporer din GPS-position en gang i timen.

GARMIN PAY™ KONTAKTLØSE BETALINGER
Kom nemt gennem betalingskøen med Garmin Pay kontaktløs betalingsløsning via deltagende udbydere.

MUSIK-APPS
Download sange og afspilningslister fra dine Spotify, Deezer eller Amazon Music konti (abonnement kan være påkrævet). Brug trådløse hovedtelefoner (medfølger ikke), så du kan lytte uden telefonen.

SMART-NOTIFIKATIONER
Modtag e-mails, sms'er og advarsler direkte på uret, når det er parret med en kompatibel enhed.


Ovenstående billede viser Garmin Quatix 7 Sapphire Amoled

 


Ovenstående billede viser Garmin Quatix 7x Solar

Garmin Quatix ur til marine navigation
Model / str. Vejl. pris Tilbud
Garmin Quatix 7 5.449,- 3.999,- +
Garmin Quatix 7 Sapphire 7.749,- 4.999,- +
Garmin Quatix 7x Solar 9.299,- 6.999,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Garmin