Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

12-06-2023 16:46:41

Garmin Radome - GMR 18 Fathom - GMR18 HD+ - GMR 18 xHD

Garmin GMR 18 HD+:

Kompakt og strømlinet 4 kW kuppel

Strømlinet 18" 4 kW kuppelradar

Giver 4 kW sendestyrke og tydelig ekkodefinition på enhver afstand

Dynamic Auto Gain justerer automatisk i forhold til dine omgivelser, så du får den optimale ydeevne under alle forhold.

Dynamic Sea Filter indstiller sig automatisk efter skiftende havforhold

Overlejrer radarbilledet på plotterens kortside (autopilot eller kurssensor anbefales for at få de bedste resultater)

Den kompakte GMR 18 HD+ kuppelradar er et godt valg til både med begrænset plads til at placere en radar. Den giver 4 kW sendestyrke og tydelig ekkodefinition på enhver afstand for at sikre, at du er opmærksom på omgivelserne. Overlejring af radarbilleder på plotterens kortside, men for at opnå de bedste resultater anbefales en valgfri autopilot eller kurssensor. Dette hjælper dig også med at undgå trafik på vandet. GMR 18 HD+ giver MARPA målsporing, når den kombineres med et multifunktionsdisplay og en kurssensor (sælges separat).

Dynamic Auto Gain justerer automatisk i forhold til dine omgivelser, så du får den optimale ydeevne under alle forhold. Dynamic Sea Filter justerer automatisk hav-clutter afhængigt af havforholdene. GMR 18 HD+ har 8-bit farveopløsning for en tydelig præsentation på plotterens skærm. Den har en maksimal rækkevidde på 36 sømil med en mindste rækkevidde på 20 meter og en rotationshastighed på 24 omdr./min. Der er ingen komplekse brugerindstillinger, og den er nem at installere og anvendeGarmin GMR Fathom 18:

18" kuppelradar med MotionScope™ teknologi

18", 40 W solid state, kuppelradar

MotionScope™ teknologi bruger Dopplereffekt til at registrere og markere mål, der bevæger sig mod dig eller væk fra dig, i forskellige farver at undgå kollisioner, finde fugleflokke og registrere vejret

Pulskompressionsteknologi giver høj opløsning og maksimerer samtidig energien for at forbedre detekteringen og identifikation af mål

Målstørrelse gør det muligt for dig at justere størrelsen af genstande på radarbilledet

6 m til 48 sømil detekteringsområde

Den 18 tommers, 40 W robuste Garmin GMR Fantom 18 kuppelradar leveres med MotionScope teknologi, som bruger Dopplereffekten til at registrere og fremhæve bevægelige mål for at hjælpe dig med at undgå potentielle kollisioner. Integreres fuldt ud med udvalgte Garmin plottere.

40 W radar med høj effekt og 5,2 grader stråle

Du får fremragende tæt- og langtrækkende måldetektering i et område så tæt som 6 meter til 48 sømil, selv i tåge eller regn. Den vandrette strålebredde på 5,2 grader giver et billede i høj opløsning og høj antenneeffekt, så den kan skelne mål på afstand. Resultatet er, at denne radar tegner et klart og præcist billede af kystlinjen, andre fartøjer og kommende vejrforhold - direkte på din Garmin plotter. Du får ensartede målpositioner, fremragende målseparation og pålidelig drift. 8-bit farvebilleder hjælper dig også med at skelne store mål fra mindre og giver forbedret målseparation. Radardata lægges oven på kort (autopilot eller kurssensor anbefales). Lavt strømforbrug, øjeblikkelig aktivering og ingen forsinkelse pga. opvarmning, som det er tilfældet med magnetron-radarer. Rotationshastigheder på 24 for mindre strømforbrug og 48 omdr./min. for at give hurtige skærmopdateringer.

MotionScope Doppler-teknologi

GMR Fantom-radarer bruger Dopplereffekt til at registrere og markere bevægelige mål for at undgå potentielle kollisioner, finde fugleflokke og registrere vejrformationer. Dopplereffekten er frekvensskiftet i radarekko forårsaget af målets relative bevægelse. Det giver mulighed for øjeblikkelig registrering af alle mål, der bevæger sig mod eller væk fra radaren. MotionScope fremhæver bevægelige mål i forskellige farver på radarskærmen, så du kan navigere uden om andre både eller hårdt vejr – eller mod fiskepladserne, hvor fuglene finder føde ved overfladen.

 

Garmin GMR 18xHD:

Vores nye generation af 4 kW high-definition GMR 18 xHD radome kombinerer brugervenlighed med avancerede funktioner, som vi ellers kun kender fra Garmins åbne radarer. En radar skal være pålidelig og nem at betjene i de situationer, hvor du har brug for den, og som altid gør Garmin selv avancerede funktioner så nemme at betjene, at du kan koncentrere dig om andre ting på din båd.

GMR 18 xHD leverer højere opløsning end vores tidligere generation af 18" radomer. De nye teknologier Dynamic Auto Gain og Dynamic Sea Filter justerer konstant i forhold til dine omgivelser, så du får den optimale ydeevne under forskellige forhold. Vælg mellem forskellige indstillingsprofiler, eller anvend manuel følsomhedsjustering. Anvendelse af Dual Range giver en fuldkommen uafhængig splitskærm med radarvisninger tæt på og langt væk i fuld 8-bit farve (afhængig af plottervalg); rækkevidde på 48 sømil. Der er mulighed for opsætning af "Send-ikke-zone", som beskytter områder bag radaren imod sendeeffekten, mens radarfunktionen fremad er komplet. Dette gør installationen mere fleksibel med flere monteringsmuligheder på din båd.

 

Garmin Radar antenner
Garmin GMR 18 HD+ Radome (lev. 1-3dg.) 13.199,- 11.999,- +
Garmin GMR 18 XHD (lev. 1-3dg) 16.299,- 14.999,- +
Garmin GMR 18x Fathom Radome - Hvid (lev. 1-3dg.) 20.399,- 17.999,- +
Garmin GMR 18x Fathom Radome - Sort (lev. 1-3dg.) 21.249,- 18.999,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Garmin

Tilbehør

Klik på produktet for yderligere information

Bluechart G3 Vision Small VEU459S Søkort Til Garmin

Før: 1.499,-  Nu: 1.399,-
Garmin AIS-800 ( Sender/modtager)

Før: 7.749,-  Nu: 7.499,-
Garmin Gpsmap 8416/8416xsv

Før: 44.999,-  Nu fra: 39.999,-
Shakespeare 5225 /5400 XP VHF Antenne

Før: 1.699,-  Nu fra: 1.499,-