Jagt og Fiskerimagasinet 

Outlet Fisk Fritid Jagt Info Søg

26-02-2016 07:57:33

Garmin AIS-600

Giv dit fartøj en helt ny grad af sikkerhed og brugervenlighed med Garmin AIS 600-transceiveren. Denne selvstændige AIS-transceiver giver dig mulighed for at modtage AIS-måldata og sende dine egne fartøjsoplysninger til andre AIS-modtagere i området.

Kend dine omgivelser

AIS 600 medvirker til kollisionsforebyggelse ved at hjælpe dig med at spore og kontakte enhver i nærheden, som måtte have et MMSI-nummer. Uanset om du holder kontakt til andre sejlere i nærheden eller sporer andre både på samme kurs, vil du kunne dele oplysninger med andre fartøjer og opnå forbedret sikkerhed og større navigationssikkerhed til havs. AIS 600 benytter også ClearTrack™-teknologi, hvorved det sikres, at der ikke forekommer afbrydelse af AIS-trafikpositionen, mens VHF-radioen er i brug. Derudover kan AIS 600 integreres i en Garmin-plotter og VHF-radio via NMEA 2000®, hvorved du får mulighed for at foretage kald til et hvilket som helst MMSI-mål direkte fra plotteren ved at vælge funktionen 'kald med radio'.

Installation uden besvær

AIS 600 er NMEA 2000-certificeret og er nem at føje til dit eksisterende Garmin Marine Network. Når den er installeret, styres AIS 600 via plotterdisplayet. Du får alle de oplysninger, du har brug for, lige ved hånden, så du kan træffe beslutninger med usvigelig sikkerhed. Derudover leveres AIS 600 med indbygget aktiv splitter, der giver mulighed for at bruge én VHF-antenne til både AIS 600 og en vilkårlig VHF-radio, uden at der opstår betydende signaltab.

Garmin
Model Vejl Nu
Garmin AIS 600 Send/modtag 7.999,- 6.999,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk