Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

03-02-2023 14:32:37

Garmin Panoptix Livescope System GLS10 inkl. LVS32 - UDSALG

Garmin GLS 10/LVS 32 Panoptix LiveScope:

Vi er stolte over at kunne præsentere Garmins nye Panoptix Livescope system som uden tvivl er det mest imponerende der er set på ekkolodsmarkedet til dato.

Kombineret front og down live scan som vises i realtid og afslører alt hvad der foregår under og foran båden med et helt fantastisk detalje niveau.

Producentens beskrivelse:

"Dette er den mest fantastiske ekkolodsteknologi nogensinde. Du har aldrig fisket på denne måde før. Panoptix LiveScope er et live scanningsekkolod i realtid. Se nemt forståelige, live scanningsekkolodsbilleder af fisk, der svømmer omkring klart definerede strukturer. Se din agn, når du spinner den ind, og se fiskens reaktioner på den. Din båd behøver ikke at være i bevægelse. Disse billeder er så klare og præcise, at du med blot en smule øvelse måske kan være i stand til at skelne mellem arter af fisk!

To funktioner i én transducer

Du får både LiveScope™ Down og LiveScope™ Forward-funktioner i én transducer. Det er nemt at ændre transducerens funktion efter situationen. Brug LiveScope Forward til at se utroligt klare billeder af strukturer og svømmende fisk omkring båden, og LiveScope Down til at se direkte under båden. Visningen opdateres automatisk på din kompatible Garmin-plotter. AHRS-stabilisering giver skarp ekkolodsvisning, selv ved søgang.

 

LiveScope Down-funktionen giver dig mulighed for at se live, nemt forståelige scanningsekkolodsbilleder af strukturer og svømmende fisk i en utrolig detaljegrad under båden – op til 60 meter – selv når båden ligger stille.

LiveScope Forward-funktion er et fremragende værktøj til fiskesøgning foran din båd. Se live, super-detaljerede og nemt forståelige scanningsekkolodsbilleder af strukturer og svømmende fisk overalt omkring båden – op til 60 meter – selv mens båden ligger stille.

Panoptix LiveScope-scanningsekkolod inkluderer en kompakt GLS 10 ekkolodsboks med LVS32 transducer som er nemt at installere, og som forbindes med din kompatible Garmin-plotter via et netværkskabel. Der er også mulighed for en supplerende, traditionel ekkolodspræsentation med historisk gengivelse af strukturer og fisk under båden."

 

 

Garmin LVS12 Panoptix transducer:
 

Den økonomiske løsning til let forståelig live scanningsekkolod

Garmin Livescope findes også i en mindre udgave - LVS12 der har mindre sendehoveder indbygget og derfor ikke dækker så stort et område. 

Giver 30 graders fremadrettet og 30 graders nedadrettet scanningsekkolod i realtid

Fremadrettet visning viser struktur og svømmende fisk i realtid op til 60 m (200 fod) væk fra båden. Nedadrettet visning viser struktur og svømmende fisk i realtid i op til 60 m dybde under båden

Både fremadrettet og nedadrettet visninger inkluderet i én transducer, uden behov for manuel justering

Kræver ikke en black box, hvilket gør installationen nem

Inkluderer Attitude Heading Reference System (AHRS) for en stabil visning under søgang

Den 12-benede Panoptix LiveScope LVS12-transducer giver en økonomisk overkommelig mulighed for at få live scanningsekkolod i din plotter i GPSMAP® 8400xsv-serien uden et black box-system. Transduceren inkluderer elmotor- og hækmontering.

Nemt skift mellem visninger

Et enkelt menustyret visningsskift gør det muligt at skifte fra en visning til en anden uden behov for manuel justering af transduceren. Du kan også have begge visninger på dit display, side om side. Fremadrettet visning giver en 30 graders Panoptix LiveScope-visning af struktur og svømmende fisk i realtid op til 60 m væk fra båden. Brug den til at kaste direkte til fisk, du ser på skærmen, og se deres reaktioner på din agn. Nedadrettet visning giver en 30 graders Panoptix LiveScope-visning af struktur og svømmende fisk i realtid op til 60 m under båden. Brug den til vertikalfiskeri og pirkefiskeri. Du kan også bruge LVS12-transduceren som supplerende kilde til traditionelt og ClearVü-ekkolod.

 

OBS OBS: Kan leveres igen primo februar!

Garmin Panoptix Livescope
Vare: Vejl: Pris:
Garmin Panoptix Livescope System GLS10/LVS 32 - UDSALG 16.699,- 8.999,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Garmin

Tilbehør

Klik på produktet for yderligere information

Garmin Perspective Mode Mount

Pris: 849,-