Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

12-06-2023 16:43:13

Garmin GHP REACTOR 40 Autopilot

 OBS : Autopilot drivenheden/pumpe sælges seperat. Vælg mellem 1,2l eller 2,0 l. pumpe.

 

Garmins beskrivelse:

Vores mest reaktionsdygtige autopilotsystem på vandet

9-akset solid-state AHRS (Attitude Heading Reference System)

Minimerer retningsfejl, kursafvigelser, rorbevægelser og strømforbrug og giver samtidig en behagelig sejlads

Minimal idriftsættelse og kalibrering

Med den patenterede Shadow Drive™ teknologi bevarer du kontrollen, selv når autopiloten er aktiveret

Med en komplet pakke, der er udviklet til motorbåde og sejlbåde, gør Garmin en avanceret havteknologi tilgængelig for fritidssejlere, som tidligere kun var tilgængelig til kommercielle både. Reactor 40-autopilotserien er simpelthen det mest reaktionsdygtige autopilotsystem, vi nogensinde har kunnet tilbyde.

Reactor 40-autopiloter er meget alsidige. Funktioner til motorbåde og sejlbåde er tilgængelige i alle corepacks, herunder fastholdelse af kurs, fastholdelse af vind, vending/bomning, trinvise vendinger og meget mere. Du skal blot vælge den autopilot, der er kompatibel med dit eksisterende styringssystem.

Reactor 40 hydraulisk autopilot corepack er perfekt til alle typer hydraulisk styrede motorbåde – indenbords motorer, påhængsmotorer, sterndrives og dieselmotorer – eller hydraulisk styrede sejlbåde. Denne robuste enhed giver motorbådsejere mulighed for at få et brugervenligt autopilotsystem, de kan stole på til navigation. Med sit 9-aksede solid-state AHRS kan Reactor 40 monteres stort set hvor som helst og i enhver retning, og den kræver minimal opstartsjustering. Vores patenterede Shadow Drive-teknologi giver sejlerne tryghed i visheden om, at de bevarer kontrollen, også når de anvender autopiloten.

9-akset solid-state AHRS

Med det avancerede 9-aksede solid-state AHRS kan du montere Reactor 40 stort set hvor som helst og i enhver retning. Desuden reducerer dette nye system retningsfejl, kursafvigelser, rorbevægelse og strømforbrug betragteligt, hvilket giver en behagelig sejltur for alle ombord.

Reagerer på søforholdene

Denne fantastiske autopilot reagerer faktisk efter søforholdene, så du fastholder kursen. Selv når båden vipper og ruller, kan du stole på, at Reactor 40 autopiloten holder dig på den ønskede kurs.

Minimal opstartsjustering og kalibrering

Alle autopiloter kræver opstartsjustering og kalibrering – uden undtagelse. Vi ved, at du gerne bare vil af sted ud på vandet, så vi gjorde denne proces så hurtig og nem som muligt. The Power of Simple.

Fuld integration med Garmin plottere

Når den er kombineret med vores kompatible netværksplotter, har du fuld kontrol over Reactor 40 fra ethvert sted på båden. Ud over at holde kursen i praktisk talt al slags vejr og vind kan systemet nemt udføre en række forudprogrammerede trolling- og søgeprocedurer. Og med en kompatibel Garmin netværksplotter og BlueChart® g2 Vision® søkort (sælges separat) får du ekstra funktioner såsom Auto Guidance1, der automatisk styrer GPS-kurser.

Bevar kontrollen med Shadow Drive teknologi

Reactor 40 autopiloten indeholder patenteret Shadow Drive-teknologi. Du opnår tryghed i visheden om, at du altid har kontrollen, selv når autopiloten er aktiveret. Shadow Drive systemet deaktiverer automatisk autopiloten, hvis roret drejes, så du har frihed til at manøvrere båden. Autopiloten slår automatisk til igen, når du holder en fast kurs.

Opret forbindelse til netværksenheder

Reactor 40 autopiloten betjenes ved hjælp af op til 3 GHC™ betjeningsenheder. GHC kommunikerer med autopilotsystemet via dit NMEA 2000® netværk, så kursdata fra autopiloten nemt kan deles med andre enheder. Dette giver mulighed for MARPA og kort-overlay, når der er oprettet forbindelse til en Garmin plotter. En valgfri håndholdt trådløs fjernbetjening er også tilgængelig, men du opnår den højeste grad af komfort ved at kontrollere GHC med et kompatibelt quatix® eller quatix 5 marine multisport smartwatch.1,2 L pumpe.
Anvendes på hydraulik styrecylinder på op til 160cc.
 

 

2,0 L. pumpe
Anvendes på hydraulik styrecylinder fra 160cc til 300cc.

OBS OBS. Hydraulikpumpe skal tilvælges for at Autopiloten vil virke. i 99% af tilfældene er det 1,2L pumpe der skal bruges.

 

 

Har du ydermere et Garmin kortplotter kan disse 2 instrumenter snakke sammen ligesom visse informationer til beregning af nøjagtighed hentes gennem dette netværk.

 

Garmin GHP10 Autopilot (Corepack)
Model Vejl. pris Tilbuds Pris
Fjernbetjening til Autopilot, Trådløs, Sort Ny model til Reactor serien 2.859,- 2.599,- +
Forlængerkabel, ECU til CCU 5m. 299,- 289,- +
Forlængerkabel, ECU til CCU 15m. 499,- 479,- +
Garmin GHP Reactor 40 Autopilot inkl. GHC 50 display og Shadowdrive (Corepack) 16.199,- 14.999,- +
Garmin GHP Reactor 40 Autopilot inkl. Shadowdrive (Corepack) 12.249,- 10.999,- +
Hydraulikpumpe 1,2L 8.149,- 7.499,- +
Hydraulikpumpe 2,0L 8.149,- 7.499,- +
Shadow Drive 3.499,- 2.799,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Garmin

Tilbehør

Klik på produktet for yderligere information

Bluechart G3 Vision Small VEU459S Søkort Til Garmin

Før: 1.499,-  Nu: 1.399,-
Garmin Gpsmap 8416/8416xsv

Før: 44.999,-  Nu fra: 39.999,-
Garmin NMEA 2000 Startkit

Før: 799,-  Nu: 699,-
Garmin VHF 215i + 215i AIS

Før: 4.699,-  Nu: 4.499,-