Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

13-11-2023 13:27:21

Garmin InReach Mini 2 - Satellitkommunikation

Beskrivelse:

Få forbindelse til hele verden lige ved hånden

Lille, robust, let satellitkommunikator giver mulighed for tovejs-tekstbeskeder med 100 % global Iridium®-dækning (satellitabonnement er påkrævet)

Udløs en interaktiv SOS til 24/7 overvågningscenter for eftersøgning og redning (satellitabonnement er påkrævet)

Få adgang til kort, der kan downloades, luftfotos i farve og meget mere med den gratis Garmin Earthmate®app og kompatible enheder1

inReach-vejrudsigt (ekstraudstyr) leverer detaljerede opdateringer direkte til din inReach Mini eller parrede enhed: Vælg mellem grundlæggende eller premium vejrpakker

Send og modtag inReach-beskeder via kompatible Garmin-enheder, herunder tilsluttet bærbart udstyr og håndholdte enheder

Indbygget genopladeligt litiumbatteri giver op til 90 timers batterilevetid ved 10 minutters sporingstilstand2

inReach Mini er din foretrukne forbindelse til at holde kontakten, når du er uden for alfarvej. Det er vores satellitkommunikator i lommestørrelse til eventyr, hvor størrelse og vægt er vigtigt. inReach Mini giver dig mulighed for at sende og modtage tekstbeskeder, spore og dele din rejse og om nødvendigt udløse en SOS-alarm til GEOS' 24/7 katastrofeberedskab. Med inReach ved din familie og dine venner, at de kan holde kontakten, uanset hvor dine aktiviteter fører dig hen.

Rejs lettere, kommuniker smartere

inReach Mini, der måler under 99 mm i højden, 51,7 mm i bredden og vejer blot 100 gram, er behagelig at have i lommen eller rygsækken. Den opretter forbindelse til Iridium-satellitnetværket, så du kan sende beskeder, og giver 100 % Iridium-dækning over hele verden uden problemer. Du behøver ikke at bekymre dig over, om du er inden for rækkevidde af et mobilsignal, eller om du støder på ujævn dækning.

Hvem besvarer dit SOS? Det gør GEOS

GEOS er førende i verden, når det gælder katastrofeberedskabsløsninger og overvågning. De har understøttet redningsaktioner i mere end 140 lande og i den forbindelse reddet mange liv. Og de er på vagt 24/7 for at besvare dit SOS-opkald, spore din enhed og give besked til de rette kontaktpersoner og beredskabstjenester i dit område. Når du har udløst et nødsignal, bekræfter de, at hjælpen er på vej, og holder dig løbende opdateret om beredskabstjenestens status.

Flere måder til at oprette forbindelse

Trådløs tilslutning fra enhed til enhed giver dig mulighed for at fjernstyre inReach Mini til at sende og modtage beskeder med kompatible, håndholdte Garmin-enheder, wearables eller andre mobile enheder1. GPS-baseret sporing giver dig mulighed for at dele dit opholdssted med dem derhjemme eller ude i marken. Du kan også dele dine eventyr på sociale medier. Du får grundlæggende navigation ved hjælp af det kompas, der viser position og afstand langs en rute eller til et waypoint.

Par med din mobile enhed

Du kan få endnu flere funktioner og større bekvemmelighed med den gratis Earthmate-app, der synkroniserer din håndholdte inReach via trådløs Bluetooth®-teknologi med din kompatible Apple® eller Android™enhed, så du får ubegrænset adgang til kort og luftfotos. Med Earthmate kan du også praktisk anvende alle inReach-funktionerne på din parrede mobilenhed. Det er også nemmere at sende beskeder, da du har adgang til din telefons kontaktliste fra Earthmate-appen, så du kan nå ud til dem, der befinder sig rundt om i verden – med færre tryk på tastaturet.

Par med Garmin Pilot™

inReach Mini bliver et værdsat kommunikationslink i luftfartsverden. Når din inReach Mini parres via Bluetooth med en kompatibel tablet eller smartphone med Garmin Pilot-appen, gør den det nemt at sende og modtage tekstbeskeder, når du er i cockpittet – selv fra områder uden mobiltelefonsignal. Appen henter din smartenheds kontaktliste, så det er nemt og problemfrit at få adgang til den. Og da din inReach Mini også er en håndholdt GPS, kan Garmin Pilot udnytte sin solide positionskilde til at vise et flypositionssymbol med georeference på din tablets bevægelige kortvisning. Til dine følgere på landjorden kan inReach Mini også levere sporing af dit fly ved hjælp af den webbaserede MapShare™ side, der er oprettet for din inReach-konto. Du kan også linke via Facebook#® eller Twitter®.

Yderligere luftfartstjenester

Din inReach Mini er også en understøttet enhed for Leidos Flight Services (LFS) Adverse Condition Alerting Service (ACAS), Surveillance-Enhanced Search and Rescue (SE-SAR) samt Enhanced Special Reporting Services (eSRS). Hvis du tilmelder dig information fra ACAS, beder notifikationer, der leveres via LMFS, dig om at ringe for at få en kort orientering om eventuelle specifikke negative forhold, der kan påvirke din planlagte flyrute. Ligeledes kan automatisk overvågning, der leveres af SE-SAR-tjenesten, gøre det muligt for systemet at identificere potentielle flynødsituationer og/eller signaler for straks at igangsætte eftersøgnings- og redningsprocedurer for dit fly.

Få vejrudsigter til enhver tid

inReach-vejrtjenesten (ekstraudstyr) leverer detaljerede opdateringer direkte til din inReach Mini eller kompatible enhed, der er parret med Earthmate-appen, så du ved, hvilke forhold du kan forvente på ruten. Der tilbydes grundlæggende og premium vejrpakker. Og du kan bede om vejrudsigter for din aktuelle position eller på ethvert waypoint eller enhver destination i din rejseplan.

Solid, robust inReach

Hårdfør, holdbar, modstandsdygtig over for stød (MIL-STD-810F) og vandtæthedsklassificeret til IPX7, inReach Mini er bygget til at holde dig kørende. Den har et indvendigt, genopladeligt litiumbatteri med op til 90 timers brug ved standard 10 minutters sporingstilstand og op til 24 dage i strømsparetilstand2. Genoplad batteriet med microUSB-strømkablet eller 12 V bilopladeren, der kan fås som ekstraudstyr.

Fleksible satellitabonnementer

Hvis du vil have adgang til Iridium-netværket og kommunikere med din inReach Mini, skal du have et aktivt satellitabonnement . Afhængigt af dit forbrug kan du vælge et årligt kontraktabonnement eller et fleksibelt månedsabonnement.

Inkluderer ubegrænset cloud lagerplads og rejseplanlægning

Alle inReach-enheder leveres med gratis adgang til en cloud-understøttet portal, hvor du kan planlægge dine rejser med ruter og waypoints, oprette forudindstillede beskeder og hurtige sms'er, synkronisere og administrere enhedens indstillinger, opdatere din firmware, linke til dine konti på sociale medier, gemme alle dine positionssporingsdata og meget mere.

I kassen:

inReach Mini

Opladnings-/datakabel

Karabinhage

Adapter med spine mount

Quick guide

InReach Mini Marine pakke:

USB-kabel

Rygbeslagsadapter

Marinebeslag og udstyr

Flydeline

12 V strømkabel

Dokumentation

Garmin InReach Mini
Vare: Vejl: Pris:
Garmin InReach Mini 2 3.099,- 2.499,- +
Garmin InReach Mini 2 Marinepakke 3.499,- 2.999,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Garmin