Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

02-09-2019 16:44:41

Garmin netværksekkolod GSD25 Chirp/SideWü

Alt-i ét fishfinder- og scanningsekkolodsmodul med CHIRP

GSD 25 er det eneste netværksekkolodsmodul med to-kanals 1 kW CHIRP-fishfinder i kombination med DownVü- og SideVü-scanning, som giver de klareste scanningsbilleder på vandet. De billeder, som sendes til din kompatible Garmin-plotter, er så tydelige og separerede, at du kan skelne mellem selv små fisk tæt ved hinanden ved fiskedybder helt ned til 1500 meter.

Ægte 1 kW CHIRP med to kanaler

CHIRP er den mest sofistikerede ekkolodsteknologi – en revolution indenfor ekkolod. CHIRP er et akronym for Compressed High-Intensity Radiated Pulse. Teknologien giver langt bedre målseparation, klarhed og tydelighed end noget standard-ekkolodsystem. Med Garmin to-kanals 1 kW CHIRP kan du vælge mellem forskellige kombinationer af frekvensområder som lav/mellem, lav/høj eller mellem/høj for at skelne mellem fiskearter og arbejde med forskellige keglebredder. Transducer sælges separat.

De klareste scanningsbilleder på vandet

Anvendelsen af CHIRP-teknologi til DownVü- og SideVü-scanningekkolod øger opløsningen, målseparationen og klarheden for de ekkolodsbilleder af fisk og strukturer, som passerer under og ved siden af båden. Teknologien er indbygget i vores nye GPSMAP xsv plotter/ekkolod og i GSD 25, som begge kan kombinere CHIRP fishfinder samt CHIRP DownVü og SideVü scanningekkolod i én transducer. Transducer sælges separat.

Vælg en Garmin transducer

Dette nye ekkolod er så unikt, at vi har udviklet vores egne transducere, som er særligt designet til at fungere med vores nye ekkolod for optimal performance. Se vores Vejledning til valg af transducer for at finde den transducer, som er den rigtige for dig.

Garmin GSD25
Model: Vejl: Nu:
GSD 25 ekkolodsmodul m. traditionel, Chirp og Down-/SideWü teknologi 5.299,- 4.799,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Garmin