Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

02-02-2023 16:26:47

Garmin Gpsmap 276Cx

Den legendariske, terrængående navigator er tilbage

- Udviklet fra den alsidige GPSMAP 276C - samme fantastiske tilpasningsmuligheder

- Tilføjer flere sensorer - med GPS+GLONASS, højdemåler og 3D-kompas

- Stort 5" WVGA-display, som kan læses i solskin

- Valgfri avanceret navigation - Drive-navigation, TTS-talevejledning, Curvy Roads osv.

- Fuldt tilsluttet via Bluetooth®, ANT+® og WiFi® - så du kan holde kontakten

- Forudindlæst rekreativt kort over Europa og 1 års gratis abonnement på BirdsEye Satellite

- Flere tilgængelige kortindstillinger - inklusive understøttelse af BlueChart® g3 og TOPO-kort


 

Hvis du vil opleve Garmin-navigation, når det er bedst, er GPSMAP 276Cx perfekt til dig. Denne navigator giver præcis navigation uden for vejen eller på vandet, uanset hvor du tager den med hen. Den nye 276Cx tilføjer en række avancerede navigationsfunktioner uden at begrænse den oprindelige 276-oplevelse. Med et stort 5" display, forbedrede sensorer såsom GPS+GLONASS, trykhøjdemåler og 3-akset kompas, omfattende marine- og outdoorfunktioner samt kortlægningsunderstøttelse er GPSMAP 276Cx en stærk afløser i denne legendariske produktserie.

Den ægte 276-oplevelse
Den nye GPSMAP 276Cx er udviklet fra den legendariske GPSMAP 276C, som var kendt for at være den mest alsidige og kraftfulde navigator til outdoorbrug, som Garmin nogensinde har bygget. For at garantere den ægte 276-oplevelse har Garmin holdt det meste af brugergrænsefladen uændret – selv tastaturet er nøjagtigt som forgængerens. Fans af 276 vil værdsætte de mange tilpasningsmuligheder, de får med den nye navigator, og vil blive begejstret over alle de nye funktioner, der er blevet tilføjet til den klassiske 276.

Forbedret sensorteknologi
GPSMAP 276Cx får en omfattende opdatering af sensorteknologi. Enheden har GPS og GLONASS positionering, som giver bedre ydelse i udfordrende miljøer. For at få optimal satellitregistrering i køretøjer kan der tilsluttes en ekstern antenne (medfølger ikke) til det indbyggede MCX-stik. For at give øget opmærksomhed på omgivelserne har enheden nu også en trykhøjdemåler, som kan give dig jævne højdemålinger, og et elektronisk 3-akset kompas, som giver dig den rette kurs under alle forhold - selv når du holder stille.

Brugergrænseflade optimeret til outdoorbrug
Vi ved, hvor vigtig optimal læsbarhed er under navigation, og derfor har vi skabt den nye GPSMAP 276Cx med et stort 5" display, der kan læses outdoor, med flotte farver, som giver bedre kortlægningsvisning. På grund af sin store visningsvinkel kan den tydeligt aflæses fra forskellige positioner. Så selv når enheden er monteret i et cockpit, giver synligheden og den knapbaserede grænseflade mulighed for sikker betjening, selv i rystede omgivelser såsom i en båd eller i et køretøj uden for vejen.

Robust og holdbar
Denne enhed er bygget efter Garmins høje standarder, og den fungerer under næsten alle forhold. Enheden er yderst holdbar og vandklassificeret til IPX71 takket være grundigt testet hårdført monteringssystem. Med mere end 4 års erfaring med at arbejde med Montana® kan vi levere solide holdere til næsten ethvert køretøj eller fartøj, der findes. For at give dig endnu mere frihed har vi gjort enheden mere fleksibel, hvad strømforsyning angår - du kan enten tilslutte enheden til køretøjets eller bådens strømforsyning, eller du kan bruge litiumion-batteripakken (op til 17 timers batterilevetid) eller 3 valgfri AA-batterier (op til 9 timers batterilevetid).

 

Mere kortlægning, mere hukommelse
Næsten uanset hvor du vil hen, har GPSMAP 276Cx et kompatibelt kort, som kan vise vejen. Enheden leveres med en stor intern hukommelse på 8 GB forudindlæst med et verdensomspændende baggrundskort og et rekreativt kort over Europa og omfatter et gratis 1-års abonnement på BirdsEye-satellitbilleder. Den understøtter også en række valgfri kort, eksempelvis BlueChart® g3 HD søkort, Garmin TOPO og TOPO PRO kort, City Navigator® NT, Garmin Custom Maps og BirdsEye Select rasterkort. Et microSD™ slot giver dig mulighed for at udvide hukommelsen yderligere for at indlæse ekstra kortlægning.

Mere navigation
Sammen med relevant kortlægning tilbyder GPSMAP 276Cx yderligere navigationsfunktioner såsom den velkendte Drive tilstand til vejnavigation eller Curvy Roads-ruteplanlægning til motorcyklister, som fremhæver mindre veje, der er sjovere at køre på. Når enheden bruges sammen med TOPO PRO kort, kan den vælge mellem en række rekreative ruteplanlægningsindstillinger, som vælger passende vejtyper for hver aktivitet eller køretøj. Og for brugere, der foretrækker navigation på baner og spor, tilbyder den nye 276Cx også avanceret spornavigation.

Forbedrede tilsluttede funktioner
Den nye GPSMAP 276Cx leveres også med en række avancerede connected funktioner. Du kan tilslutte din 276Cx via et Bluetooth-headset for at få TTS-vejledning i din hjelm. Eller når enheden er tilsluttet til en smartphone2, kan du modtage Active Weather3, som leverer vejrudsigter og animeret Weather Radar-visning på kortskærmbilledet, smart notifications såsom mails, sms eller opdateringer fra sociale medier eller LiveTrack, der giver dig mulighed for at dele din nøjagtige placering med familie og venner. Enheden kan også oprette trådløs forbindelse til eksterne sensorer via ANT+, eksempelvis tempe™ til eksterne temperaturaflæsninger, eller du kan tilslutte den til WiFi for trådløse opdateringer og Garmin Connect™ databasesynkroniseringer.

Garmin Gpsmap 276Cx
Model: Tilbehør: Vejl: Nu:
Garmin Gpsmap 276Cx Inkl. genopladelig lithiumpakke - Bestillingsvare -2-4 dage levering 5.849,- 4.999,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Garmin

Tilbehør

Klik på produktet for yderligere information

Bluechart G3 Vision/Regular VEU021R/HXEU021R

Før: 1.099,-  Nu fra: 999,-
Garmin Quatix 7 - Flere varianter!

Før: 5.449,-  Nu fra: 3.999,-