Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

11-05-2023 14:03:45

Garmin Striker Vivid 5cv

5" GPS Fishfinder med branchens førende ekkolod og Quickdraw Contours kortlægningssoftware

Transducer med indbygget traditionelt Garmin CHIRP ekkolod samt CHIRP ClearVü scanningsekkolod medfølger

Indbygget Garmin Quickdraw™ Contours kortlægningssoftware giver dig mulighed for at oprette og gemme kort med 1-fods konturer over op til 800.000 hektar

Med den indbyggede GPS kan du markere waypoints, oprette ruter og få vist bådens fart

Tydeligt 5" display, der er læsbar i sollys, og intuitiv brugerflade

Robust design til alle former for fiskerimiljø

STRIKER™ Plus 5cv Fishfinder med et tydeligt 5" display og indbygget GPS har traditionelt Garmin CHIRP ekkolod, Garmin CHIRP ClearVü™ scanningsekkolod og Quickdraw Contours korttegningssoftware, der kan gemme op til 800.000 hektars indhold med 1-fods konturer. Med den indbyggede GPS kan du markere og navigere til waypoints og få vist bådens fart.

Garmin Quickdraw Contours

Ingen kender det vand, du fisker i, bedre end dig selv og dem, du fisker sammen med. Mens du trollingfisker langs kysterne og i dybderne, opretter Quickdraw Contours kortlægningssoftwaren HD-fiskekort over de steder, du har været. Der kræves ingen særlig viden. STRIKER™ Plus 5cv kan nu gemme op til 800.000 hektar af dine Quickdraw Contours kort med 1-fods konturer.

CHIRP ClearVü klarhed

STRIKER™ Plus 5cv Fishfinder indeholder Garmin CHIRP teknologi kombineret med Garmin ClearVü™ scanningsekkolod, der giver et næsten fotografisk, bredt billede af, hvad der passerer under båden. Du kan tydeligt se strukturer, undervandsobjekter og fisk. Parret med det traditionelle Garmin CHIRP ekkolod for imponerende måladskillelse hjælper denne transducer dig med fange flere fisk.

GPS Fishfinder

Den indbyggede, ekstremt følsomme GPS finder og fastholder din position overalt på vandet. Med GPS'en kan du markere waypoints til forskellige steder. Bider fisken således på ét sted, kan du markere det og vende tilbage til stedet på din næste tur. Marker dokker, anløbsbroer og andre steder på søen, og opret ruter tilbage til dem på din næste tur. GPS'en giver også STRIKER™ Plus 5cv mulighed for at vise bådens fart på skærmen, så du kan være sikker på at du trollingfisker med den rigtige fart til den lokkemad, du bruger, eller i kølvandsregulerede områder.

Bygget til dig

STRIKER™ Plus 5cv Fishfinder gør fiskeri til en leg, og den er bygget til at fungere i ethvert miljø. Det tydelige display, der er læsbart i sollys, giver dig et klart overblik over, hvad der er under båden, selv på de lyseste dage. Og den større skærm giver et bedre overblik over, hvad der sker under båden. Den intuitive brugerflade gør det nemt at navigere til en vilkårlig funktion, du skal bruge, så du er klar til hvad som helst på vandet.

Garmin Striker Plus 5cv
Vare: Vejl: Pris:
Garmin Striker Vivid 5cv inkl. GT20TM transducer 2.999,- 2.899,- +
Garmin Striker Vivid 5cv uden transducer 2.199,- 2.099,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Garmin

Tilbehør

Klik på produktet for yderligere information

Garmin echoMap Plus 42cv

Før: 2.399,-  Nu: 2.299,-
Rebel Cell Li-ion batterier

From: 1.099,-
Rebel Cell Quick Connect Fishfinder M8 / strømudtag

Pris: 159,-