Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

21-01-2021 11:33:59

Garmin echoMap Plus 42cv

En fantastisk tilføjelse til enhver fiske- eller sejltur

Lysstærk, refleksfri 4.3 tommers kombinationsenhed

Omfatter GT-20 transducer til Garmin CHIRP traditionelt ekkolod CHIRP ClearVü™ scanningsekkolod med monteringsbeslag til hæk og elmotor

Forudindlæst globalt baggrundskort; kompatibel med BlueChart® g3 og premium BlueChart® g3 Vision kort over kystområder med integreret Navionics® data og Auto Guidance1 teknologi

Indbygget Quickdraw Contours kortlægningssoftware opretter med det samme personligt tilpassede fiskekort på skærmen med 1 fods-konturer, mens du fisker

Del waypoints og ruter med andre ECHOMAP™ eller STRIKER™ enheder

Denne kompakte kombinationsenhed har mange indbyggede fordele. Den er nem at montere og endnu nemmere at bruge, og den har en lys 4.3" skærm, der er let at læse på en solrig dag på vandet. Den omfatter en GT20 transducer til traditionelt Garmin CHIRP ekkolod, der leverer en imponerende måladskillelse, og CHIRP ClearVü scanningsekkolod, der giver næsten fotografiske billeder af, hvad der er under båden. Den leveres med et forudindlæst globalt baggrundskort og er kompatibel med vores BlueChart g3 og premium BlueChart g3 Vision kort til kystområder med integreret Navionics data og Auto Guidance1 teknologi. Den har desuden Quickdraw Contours kortlægningssoftware, der med det samme opretter personligt tilpassede fiskekort på skærmen med 1 fods-konturer, mens du fisker. Du ejer disse kort, og du kan holde dem private eller dele dem med Quickdraw Community på Garmin Connect™. Derudover kan du dele waypoints og ruter med andre ECHOMAP- eller STRIKER-enheder. En hurtigtudløsende holder giver dig mulighed for hurtigt at montere og frakoble din enhed fra holderen og strømforsyningen. Monteringsbeslag til hæk og elmotor medfølger.

Forskellen ved Garmin CHIRP

De indbyggede ekkolodfunktioner i ECHOMAP Plus 42cv omfatter vores traditionelle CHIRP ekkolod, som er en af de mest sofistikerede ekkolodsteknologier til fiskeri og sejlads. CHIRP traditionelt ekkolod giver utroligt klar måladskillelse og -definition, fordi den lægger endnu mere energi i målet end traditionelle ekkolod. Det giver også understøttelse af traditionelt ekkolod til Minn Kota® og MotorGuide®elmotorer med integrerede transducere.

 

Klare scanningsekkolodsbilleder

Garmin CHIRP ClearVü scanningsekkolod giver et næsten fotografisk, bredt billede af det, der er under din båd. Du kan tydeligt se strukturer, undervandsobjekter og fisk. Garmin CHIRP traditionelt ekkolod og CHIRP ClearVü scanningsekkolod er kombineret i 1 transducer.

 

Quickdraw Contours til oprettelse af dine egne kort

Du kan med det samme oprette personlige fiskekort på skærmen med 1 fods-konturer, og tilpasse dem, så de passer til dine behov. Det er dine kort - du ejer dem. Behold dine data for dig selv, eller del dem med Quickdraw-fællesskabet på Garmin Connect™.

 

Opgrader til vores bedste kort på vandet

Opgrader til BlueChart g3 eller BlueChart g3 Vision², alle med integreret Navionics data, Auto Guidance teknologi og andre fantastiske funktioner. Et enkelt stik til microSD™ kort giver mulighed for at udvide hukommelsen ved køb af ekstra kort. Et enkelt stik til microSD™ kort giver mulighed for at udvide hukommelsen ved køb af ekstra kort. 

 

NMEA 2000® netværksunderstøttelse

Tilfører NMEA 2000® understøttelse til motordata, sensorer, FUSION-Link™ lydsystem, autopiloter og meget mere.

Tag din ECHOMAP Plus med dig

Når du er ude af vandet, er det nemt at holde din ECHOMAP Plus kombinationsenhed godt beskyttet. Du behøver ikke rode med tilslutning og frakobling af ledninger fra enheden, fordi ledningerne sættes direkte i holderen. Dette giver dig mulighed for hurtigt at montere og frakoble din ECHOMAP Plus fra holderen og strømforsyningen.

Garmin echoMap
Model Vejl Nu
Garmin echoMap Plus 42cv med GT20-TM transducer 2.999,- 2.799,- +
Garmin echoMap Plus 42cv med GT20-TM transducer samt G3 Søkort HXEU019R 4.097,- 3.699,- +
Garmin echoMap Plus 42cv med GT20-TM transducer samt G3 Søkort HXEU021R 4.097,- 3.699,- +
Garmin echoMap Plus 42cv uden transducer 2.399,- 2.299,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Garmin

Tilbehør

Klik på produktet for yderligere information

Garmin echoMap Plus 42cv

Før: 2.399,-  Nu: 2.299,-
Garmin Striker Vivid 5cv

Før: 2.199,-  Nu: 2.099,-