Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

15-01-2021 16:46:21

Godt i gang - Fluebinding

Forlaget salar - Godt i gang - Fluebinding

Dette er 2. udgave af denne populære bog. Der er ikke store ændringer i forhold til den 1. udgave. Nyt layout og lidt større format. Den store nyhed er, at der er udgivet en DVD film, som er bygget op omkring bogen. Dvs. De kan købe bogen incl DVD eller uden.

Det er en bog som gør det nemt at komme godt i gang med fluebinding.

I bogen gennemgås det nødvendige værktøj og alle de vigtigste materialer.

En detaljeret billedserie viser trin for trin de vigtigste bindeteknikker. Du lærer at binde fluer på et øjeblik. Denne bog giver dig en koncentreret viden, og det er især på grund af de mange fotos, at bogen hjælper dig så godt på vej.

Der er ikke mindre end lidt over 300 fotos i bogen, som viser dig alle bindeteknikker trin for trin.

Læg bogen ved siden af dig. Følg hvert enkelt foto og læs den korte instruktive tekst ... og så binder du fluer - så nemt er det. Bogen gennemgår alle de spørgsmål, som man står tøvende og usikker overfor. Det hele er nøje beskrevet.

Foruden at vise bindeteknikkerne, har vi udvalgt en række af de allerbedste fluer - og med bogen ved siden af dig, kan du let binde disse storfanger-fluer. Der er nøjagtige trin for trin bindebeskrivelser af i alt 12 forskellige fluemønstre. 2 vådfluer, 2 nymfer, 2 streamere, 2 lakse/havørredfluer, 2 kystfluer og 2 tørfluer.

Bogen rummer også mange gode tips, som erfarne fluebindere kan få glæde af.

Med denne bog lærer du på ganske kort tid at binde de smukkeste fluer ­ fluer som vil give dig masser af gode oplevelser ude ved fiskevandet ­ og det er jo det som det i sidste ende drejer sig om.

Bogen er på ialt 80 sider

Godt i gang - Fluebinding
Titel Vejl. pris
Godt i gang - Fluebinding UDSOLGT


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Forlaget Salar