Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

20-03-2020 09:45:59

Deerhunter Monteria Vest

 

Monteria - Et gedigent jagtsæt med mange muligheder!

Monteria er navnet på Deerhunters nye serie. Navnet er taget fra en helt særlig spansk drivjagtsform, som kaldes Monteria, hvor et stort kobbel hunde slippes på den frie vildtbane i bjergene for at drive hjortevildt, vildsvin og muflon frem til jægerne. En ægte Monteria har ofte store parader på op imod 140 stykker vildt, og de fejres på behørig vis med specialiteter fra det krydrede spanske køkken.

I Deerhunter kan vi både lide tradition og fornyelse og kommer derfor med denne gennemtænkte serie med inspiration fra det sydeuropæiske.

Deerhunters Monteria er et slidstærkt jagtsæt med flere kombinationsmuligheder: Jagtjakke, bukser, skydejakke, bukser, samt vest og cap er fremstillet i en stærk kvalitet af kombineret bomuld og nylon. Sættet har en høj åndbarhed, en vandafvisende imprægnering og vaskbare læderforstærkninger. Ved fremstillingen er der tænkt anvendelighed og komfort. Gode lommer, harelomme, justérbar i taljen og en slidstærk YKK lynlås.

Komposition:TreatmentWater Repellent:
 ReinforcementGenuine Buffalo Leather:
 Outshell65% Cotton, 35% Polyester
Vaskeanvisning:s_gin-sym-was-30-mild.jpgs_gin-sym-ble-not.jpgs_gin-sym-dry-not.jpgs_gin-sym-dry-line.jpgs_gin-sym-iro-max-110.jpgs_gin-sym-pro-dry-p-mild.jpg
 
  • Vaskes skånsomt med vrangen ud.
  • Læderet bliver en smule stift efter vask.

 

Deerhunter Monteria Vest
Model Størrelse Før Pris Tilbud
Deerhunter Monteria Vest L 999,- 799,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Deerhunter