Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

15-09-2023 10:25:04

Blaser Down WP Jacket Janina Dame

WP-down jakken til Damer Janina i Parka-længde - det ultimative valg for jægere, der er ude i ekstrem kulde! For optimal varmetilbageholdelse og maksimal komfort med lav vægt.

WP-dunjakken til mænd Janus er isoleret af den nyeste stofteknologi for at holde varmen inde og forhindre kulden udenfor. Membranen, der er specielt udviklet til Blaser, består af to lag og er vandtæt, vindtæt og åndbar på samme tid. For yderligere vandtæthed er den DWR-behandlet. Ydermere imponerer Janus jakkens membran med sit støjsvage materiale, der både absorberer lys og forhindrer glans - den perfekte jakke til alle vinterjagter.

Sofistikeret stofteknologi:

Dunkamre øverst på ryggen holder på varmen, mens elastiske sømme ved skuldrene giver stor bevægelsesfrihed. 3D nedkamre midt bagpå fanger varmen og tilpasser sig optimalt til kroppens konturer. Primaloft Rise indbygget i resten af ​​jakken, såsom ærmer og front, reducerer bulk, tørrer hurtigt og maksimerer varmetilbageholdelsen.

Funktionaliteten af ​​denne jagtjakke forstærkes yderligere af den aftagelige, justerbare 3-punkts hætte og flere praktiske lommer: de to lynlåsbrystlommer fungerer som radiolommer, mens Napoleon-lommen under midterfronten giver ekstra opbevaringsplads. De to store håndvarmerlommer med klap, udvidelig kile og løkker er ideelle til ekstra småt udstyr og jagttilbehør.

Den centerplacerede frontklap og fleecemanchetter på ærmerne forhindrer kulde i at trænge ind. Den store inderlomme i bunden og den justerbare kant giver endnu mere opbevaringsplads, komfort og funktionalitet.

- Høj stretch.

- Vandtæt, vindtæt og holdbar.

- Tapede sømme for ekstra vandtætning.

- Vandafvisende DWR-belægning.

- Lav støj.

- Vandsøjle: 10.000 mm.

- Åndbarhed: 10.000 g/m² / 24 timer.

- Fyld/isolering: andedun og polyester.

Dame downjakken Janina er det perfekte valg til jægere, der ikke ønsker at ofre komfort og funktionalitet i koldt vejr. Oplev denne unikke jakke nu og rust dig optimalt til dine jagteventyr i den kolde årstid!

 

 

Haglöfs Incus II Jakke Dame
Model Farve Størrelse Før pris Tilbud
Blaser Down WP Jacket Janina Dame Dark Brown 34 6.499,- +
Blaser Down WP Jacket Janina Dame Dark Brown 36 6.499,- +
Blaser Down WP Jacket Janina Dame Dark Brown 38 6.499,- +
Blaser Down WP Jacket Janina Dame Dark Brown 40 6.499,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Blaser