Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

07-12-2014 23:35:45

DVD - The Fish & The Fly 2: "Nymphs"
Dette er nr. 2 film i serien The Fish & The Fly. Disse film går dybt ned i detaljer om hver enkelt fiskesituation, man som fluefisker møder. Der rejses rundt til forskellige fantastiske fiskevande for at finde de bedste muligheder for at vise fluefiskeri med nymfe.

I filmen er vi sammen med Morten Oeland, der viser hvordan han fisker i de mange forskellige fiskesituationer vi oplever. Vi ser de naturlige nymfer på helt nært hold, og Morten viser praktisk fluefiskeri med sine bedste imitationer af disse nymfer.

Som i de øvrige film, er der placeret undervandskameraer i fiskeområderne medens vi fisker, og vi får helt nyt indblik i fiskenes færden, når vi på den måde kommer under overfladen.

Morten Oeland er en højt anerkendt fluebinder, og i filmen om fluebinding viser han kreativ og innovativ fluebinding i høj klasse. Vi ser i tætte nærbilleder hvorledes han binder 10 effektive nymfer, som vi i filmen har set fungerer i praksis. Her er masser af inspiration til selv at binde fluer.

Filmen er en rejse ind i fluefiskeriets magiske verden, med flotte fangster og intense fiske scenarier. En kombination af spænding, oplevelser, fiskeglæde og fakta om fisk og fluer.DVD - The fish & The fly 2
Model Vejl. Pris
DVD - The Fish & The Fly 2 "Nymphs" 199,- +
DVD - The Fish & The Fly 2 - Nymphs
Model / str. Vejl. pris J & F pris
DVD - The Fish & The Fly 2 - Nymphs 169,- 149,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Forlaget Salar