Jagt og Fiskerimagasinet 

Outlet Fisk Fritid Jagt Info Søg

19-02-2019 10:45:51

Haglöfs Niva Proof Down

 

Niva Proof Down Jacket Men fra Haglöfs er en vandtæt, vindtæt og åndbar dunjakke skabt til bred anvendelse om vinteren – og med øje for miljøvenlighed og bæredygtighed. 

Jakken er syet i bluesign®-godkendt Proof™, der rummer membran, som gør jakken en vindtæt, vandtæt og åndbar. Åndbarheden opretholdes bedst, hvis jakkens overflade er vandafvisende, og på Niva Proof Down Jacket Men er det sikret med en fluorcarbonfri DWR-behandling. Hvis du vasker og gen-imprægnerer jakken med jævne mellemrum, får du størst gavn af åndbarheden.

Isoleringen består af to forskellige materialer. I jakkens krop og ærmer er der bluesign®-godkendte, RDS-certificerede dun (Responsible Down Standard). Hætten og skuldrene er isoleret med bluesign®-godkendt QuadFusion™, der er et fibermateriale, som indeholder 50% genanvendt og 50% ny polyester.

Hætten på Niva Proof Down Jacket kan justeres i to retninger, og frontlynlåsen er med hagebeskytter. Ærmerne har manchet og justeres med Velcro®-stropper, mens underkanten justeres med den indbyggede snøre, alt sammen som et ekstra værn mod kulde, vand og sne.

Der er to håndlommer med lynlås og en ærmelomme. Jakken vejer ca. 855 gram i størrelse L.

Haglöfs Niva Proof Down
Model Farve Størrelse Før Pris Tilbud
Haglöfs Niva Proof Down Sort L 3.499,- 1.999,- +
Haglöfs Niva Proof Down SOrt XL 3.499,- 1.999,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Haglöfs