Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

27-12-2021 17:19:58

Gerber "Bear Grylls Series" Ultimate KnifeSe kniven i aktion her:

Den stærke klinge af rustfast karbonstål, er lavet med delvist savtakket skær, perfekt til at skære reb, mindre grene og andet, der kræver et ekstra godt `bid´. Bagsiden af klingen er udstyret med en speciel udfræsning, der fungerer som slids til det medfølgende ildstål.

Det ergonomisk formede håndtag er af profileret gummi, der ikke bliver glat, når det bliver vådt. I bunden af håndtaget er der fastgjort en klods af rustfrit stål og denne slagfaste klods udgør dolkens hammerfunktion. I denne hammer er der monteret et lille stykke rebsnor indeholdende en nødfløjte, så du kan påkalde dig den fornødne opmærksomhed, hvis du kommer i knibe.

Skeden er fremstillet af en slagfast, gummiarmeret plast og en "military-grade"letvægtsnylon. Forrest på skeden er der fastgjort et ildstål og på bagsiden af skeden findes instruktioner til såvel alpin- som jord-til-luft redning. Den forreste del af skeden kan slås ned, hvorved der bliver adgang til en meget velfungerende diamantskærper, så klingen kan skærpes når der er brug for det.

 Der medlfølger (som ved alle de andre produkter i serien) Bear Grylls lille lommeguide, "Priorities of Survival"

Obs: Klingen er ikke sort men grå

Gerber BG Ultimate Knife
Mærke Model Pris
Gerber Ultimate Knife "Bear Grylls" udsolgt


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk