Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

17-09-2019 11:01:06

Fireline Ultra 8 Carrier Braid Smoke - Påspolning

 

 

Amerikanske Berkley introducerer netop nu den nye Berkley FireLine Ultra 8, der uden sammenligning er den bedste FireLine nogensinde.
Berkley FireLine Ultra 8 er markedets mest alsidige og pålidelige superline, og høstede stor anerkendelse på den amerikanske ICAST 2017-sportsfiskermesse, hvor linen blev belønnet med prisen for "BEST FISHING LINE".  
Ved at kombinere en unik termisk fusions-proces, der molekylært sammensmelter tusindvis af supertynde og ekstremt stærke Dyneema-fibre, og efterfølgende sammenflette disse i en tæt 8-trådet superline, har Berkley´s amerikanske forskere udviklet en FireLine, der er både rundere, glattere og stærkere end traditionel FireLine.
Dette betyder, at linen bliver både blødere og mere fleksibel i brug, og samtidig giver et langt bedre lineoplæg end tidligere, hvilket i sidste ende resulterer i både øget kastelængde og en langt større præcision af kastet. 
Samtidig er Berkley FireLine Ultra 8 blevet 4 gange mere slidstærk end før, hvilket betyder en markant reduktion af risikoen for line-brud, og derfor giver lystfiskere mulighederne for at fiske på steder, hvor andre liner må give op.

Compared to classic FireLine?, Fused 8-Carriers create:

Toughest - 50% Greater Abrasion Resistance

Best Casting - Casts 10% farther

Best Handling - Rounder, more consistent line structure

Strongest - Made with the highest-tenacity Dyneema? PE Fiber

Vi spoler line på gratis hvis du køber et hjul. Du betaler kun for linen. Skriv besked i kommentar felt om hvor mange meter i vil købe så retter vi prisen på fakturaen.

Fireline Ultra 8 Carrier Smoke -påspolning
Model Størrelse Pris/100m
Fireline Ultra 8 Carrier Smoke -påspolning 0.12mm 175,- +
Fireline Ultra 8 Carrier Smoke -påspolning 0.15mm 175,- +
Fireline Ultra 8 Carrier Smoke -påspolning 0.17mm 175,- +
Fireline Ultra 8 Carrier Smoke -påspolning 0.20mm 175,- +
Fireline Ultra 8 Carrier Smoke -påspolning 0.25mm 175,- +
Fireline Ultra 8 Carrier Smoke -påspolning 0.32mm 175,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk