Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

17-01-2022 09:40:08

LaCrosse AlphaBurly Pro Front Zip


Fodformet naturgummistøvle med frontlynlås gener.ation 2 med flere forbedringer!

 

Super nem ind og udstigning i støvlen og den absolut mest populære støvle til brug sammen med vores Ursuit overlevelsesdragter og bådfiskeren generalt.

 

Denne lave gummistøvle kommer du nemt og hurtigt ind og ud af pga. lynlåsen og den kraftige sål giver dig et suverænt godt fæste selv på glatte overflader. Der er affjedring i hælen og støvlen er lavet i en meget smidig og blød naturgummi som kan tåle både høje og lave temperature. Også et populært valg til brug til i haven eller en tur i skoven, hvor støvlen er rigtig god at gå i pga. dens pasform med svag v. hælen.

Vælges støvlerne til brug sammen med en overlevelsesdragt, da bør man vælge dem en til to nr. større end normalt brug!

Støvlerne er lidt små i størrelserne / vælg derfor normalt 1 størrelse større end normalt for plads til evt sok eller sål. Alle str. er normalt på lager, så den rette størrelse kan også prøves i vores forretning.

 

LACrosse Alpha Burly Pro Men's 12" Front Zip er tilbage i shoppen og de er produceret i naturgummi med 3,5 mm neopren Foer.

På fronten sidder der en lynlås, som gør det nemt at få støvlen af og på. Bag lynlåsen sidder der en kile i gummi, så støvlen fortsat er vandtæt.

Omkring vrist og ankel er Alpha Burly Pro Men's 12" Front Zip designet sådan, at den sidder så godt fast, som en gummistøvle nu kan gøre for ikke at gnave i dine hæle.

Fodsengen er i EVA, og under den ligger der en svangstøtte i glasfiber samt en kraftig gummisål af typen Burly® Pro med kraftigt mønster, der renser sig selv for mudder.

 

 

 

Detaljer:

 

LaCrosse AlphaBurly Pro Front Zip
Model Størrelse Før Pris Tilbud
LaCrosse AlphaBurly Pro Front Zip 47 1.399,- 799,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
LaCrosse