Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

27-10-2023 12:21:34

Blundstone 062 Dress Boot - Originale Chelsea Boot

 

 

Den populære Blundstone Model 062 Dress boots i en flot brun farve

Disse støvler er den brune variant af den meget populære Model 062, og er lige så flotte, stilrene, funktionelle og praktiske som navnebroen. Blundstone Model 062 er en læderstøvle i topkvalitet, med fokus på den ekstra flotte finish, hvor du stadig får en yderst komfortabel klassisk sort støvle i blødt åndbart læder. Takket være den ekstra stødabsorberende pude ved forfoden og hælen kan du have støvlerne på i flere dage uden at få ømme fødder!

Blundstone Model 062 er en perfekt kombination af mode, design og funktionalitet, pakket ind i førsteklasses blødt læder, og med vandafvisende elastik i siderne er støvlerne lette at få af og på. Støvlernes liste er designet, så du sikrer, at du opretholder den rigtige holdning med flexpunktet mellem forfoden og hælen, hvilket gør støvlerne super lækre og bløde at gå i. Støvlerne kan være lidt stramme at få på de første gange, men læderet bliver blødere jo mere du bruger støvlerne, uden at de bliver løse på foden.

Ydersålen giver et solidt greb i al slags vejr, mens de aftagelige EVA fodsenge støtter dine fødder. Støvlens mellemsål er lavet med det patenterede SPS Max Comfort System, og med XRD® Teknologi i hælen for at gøre støvlerne ekstra stødabsorberende (XRD® Teknologi er et high tech-materiale, der absorberer op til 95 % af energien fra stød. STABILIZATOR forbedrer skoens stabilitet). TPU ydersålen giver støvlen ekstra holdbarhed. 

Støvlen findes også i en sort model i 063.

Højdepunkter:

Premium Brun Oil Tanned læder i højeste kvalitet

Vandafvisende elastik i siderne

Støvlens overflade er glat

Varmebestandig ydersål (op til 140 grader)

Stødabsorberende og slidstærk ydersål

Fast hælkappe for fodstabilitet

Ergonomisk design

Almindelige i størrelsen - svinger du imellem to størrelser skal du vælge den mindste størrelse for bedre komfort.

Der medfølger ikke den tynde ekstra sål til at justere størrelsen.

Ønsker du en ekstra stødabsorberende indlægssål kan du finde Blundstone sålen her

Du kan finde størrelsesguiden her.

 

For at forlænge levetiden på dine støvler, er det vigtigt, at du plejer dine støvler rigtigt

Her har du 7 hurtige trin til at pleje dine støvler. Ønsker du en udvidet guide, kan du se hvordan du plejer dine støver her.

Det er vigtigt at få tørret snavs og skidt af dine støvler og sål med en fugtig klud (IKKE våd klud), så det ikke sætter sig og laver unødvendig skade på læderet

Støvlerne skal derefter lufttørre (IKKE på en radiator eller foran åben ild, da dette vil udtørre læderet) 

Vi anbefaler, at du bruger denne brune Blundstone lædercreme til dine støvler, da den også vil vedligeholde farven på støvlerne. Ønsker du en creme uden farve anbefaler vi denne fra Grangers G-Wax eller denne læderolie fra Wolverine

Påfør cremen/olien på en tør og ren klud og påfør produktet i cirkulære bevægelser, så du kan arbejde cremen ind i støvlerne

Lad støvlerne lufttørre og tør eventuelt overskydende creme af.

Afslut ved at spraye dine støvler med Blundstone waterproof spray, så støvlerne forbliver vandafvisende

Har du gjort som ovenfor, så er dine støvler så gode som nye og igen klar til brug

Vi anbefaler altid, at du husker at pleje dine støvler inden de tages i brug, da støvlerne så er mættede, så vand ikke trænger ind i læderet og snavs bliver lettere at tørre af, samt at læderet holdes fugtig og fleksibelt, og derved kan du pudse dine støvler op så de bliver som nye.

 

 

De klassiske og originale Blundstone støvler

Blundstone  Original er et par klassiske australske Chelsea støvler, der siden 1840 er blevet produceret på Tasmanien og selvom produktionen har udviklet sig gennem årene, er designet på Blundstone stort set uændret.

Kombinationen af høj slidstyrke, god pasform og et stilrent design har gjort Blundstones støvler til klassikere. Deres gode funktionelle egenskaber i sammenhæng med designet gør støvlerne anvendelige i næsten enhver sammenhæng. Australierne bruger deres Blundstones sammen med shorts, men de fungerer lige så godt i efteråret på vores køligere breddegrader. 

De trofaste brugere, der ikke vil undvære deres ”Blunnies” når efteråret glider over i vinteren opgraderer bare støvlen med et par varme uldsokker og får dermed et par støvler, der holder hele året.

Den klassiske Blundstone støvle er bygget til at holde i mange år. Ydersålen tåler temperaturer op til 140°C. Yderlæder er modstandsdygtigt mod både olie og syre.

For at gøre det enkelt og nemt at få støvlerne af og på, er de i siderne forsynet med elastiske bånd på begge sider af vristen.

Den lette og bekvemme konstruktion giver en fremragende komfort, der sammen med støvlernes høje kvalitet gør dem til trofaste følgesvende som holder i årevis.

Detaljer:

 Slidstærke og lette 

 Varmebestandige såler, der giver godt greb 

 Modstandsdygtige mod syre og olie

 Gummibånd på begge sider af anklerne gær det nemt og bekvemt at smutte i støvlerne

 Foret med blødt og lækkert handskelæder

 Ydermateriale: Nubuck læder

 

 

Obs: Det er normalt at gå en halv, til halvanden størrelse ned i Blundstone.

Columbia Peakfreak Mid Outdry 2015 Model
Model Størrelse Før Pris Tilbud
Blundstone 062 Dress Boot 5 / 38,5 1.499,- 999,- +
Blundstone 062 Dress Boot 6 / 39 1.499,- 999,- +
Blundstone 062 Dress Boot 6,5/40 1.499,- 999,- +
Blundstone 062 Dress Boot 7/41 1.499,- 999,- +
Blundstone 062 Dress Boot 8/ 42 1.499,- 999,- +
Blundstone 062 Dress Boot 9 / 43 1.499,- 999,- +
Blundstone 062 Dress Boot 10/44 1.499,- 999,- +
Blundstone 062 Dress Boot 10,5 / 44,5 1.499,- 999,- +
Blundstone 062 Dress Boot 11 / 45 1.499,- 999,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Blundstone