Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

30-11-2020 14:29:25

Columbia Daypack XCR REST TILBUD

Columbia Daypack XCR.

Størrelse:
OBS! Begrænsede størrelser og antal, Farverne kan varierer.

Ultra let vandrestøvle til forår, sommer og efterår, med godt indeka for fødderne. Den nye vandtætte Gore-Tex XCR membran, er mere åndbar end en klassisk Goretex membran. Det optimerer indekaet i støvlen, selv under varme og fugtige forhold.

En støvle, der er velegnet til hverdagsbrug, lange traveture, lettere hiking, eller udlandsrejser under varmere himmelstrøg.

Støvlen er med Columbia`s Omni-Grip sål, der sikrer godt greb og stabilitet på både tørre og våde overflader.
Mellemsålen er formstøbt med støbt nylon-svang. Den sikrer optimal stødabsorbering og støtte til foden. (Pasform og absorbering er som en bedre løbesko)
Skaft og overdel i mesh nylon og ruskind. Hæl og tåkappe er udført i syntetisk materiale. Dette medvirker til at centrere foden og giver øget slidstyrken på støvlen.
D-ring lacing system gør støvlen meget let at tage på/af og snøre.

 

Gore-Tex XCR. åndbar membran, der tillader fugt i dampform at trænge ud, men samtidig sørger for at vand i dråpeform ikke kan trænge ind.
XCR membranen er ca. 25% mere åndbar end den klassiske Gore-tex membran. Membranen er også ekstra slidstærk og hermed velegnet til den hårde påvirkning i en støvle.

Omni-Grip. Patenteret sål i "sticky" rubber, der sikrer et rigtigt godt greb på de fleste underlag.

  1. Udtagelig indersål. Stødabsoberende og betrukket med meshfor. (et let og perforeret stof, der giver høj fugttransport).
  2. Fiberstøtteskive i hælen. Den giver støvlens hæl bedre kontrol og stabilitet, og bevarer samtidig forfodens fleksibilitet.
  3. Formstøbt nylonsvang, der giver støtte til mellemfoden og giver bedre pasform.
  4. Formstøbt, absorberende og fleksibel letvægts EVA mellesål. EVA = ethyl-vinyl-acetat. Dette materiale giver den bedste stødabsorbering og komfort.
  5. Columbias patenterede Omni-Grib ydersål.

 

Columbia
Mærke Model Str. Før pris Tilbudspris
Columbia Daypack XCR 37 1.299,- 399,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Columbia