Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

20-08-2022 14:56:43

Treksta Lynx Boa Mid GTX

Komfortable 6'' støvle i Nubuck læder. 

Treksta Lynx BOA Mid er en 6 tommer jagtstøvle i nubuck læder. GoreTex membran sikrer 100 % vandtæthed og åndbarhed. Støvlerne har Hypergrip såler med IceLock, der sikrer perfekt grip på alle overflader herunder også is og sne. Det patenterede BOA wire-system for hurtigt lukning af støvlerne, således at man kan “binde” dem på få sekunder og løsne dem lige så hurtigt. NestFit pasform sikrer at støvlen sidder perfekt om foden. Den er udviklet specielt til skandinaviske fødder og er således bredere og med mere svangstøtte.

NESTFIT

De første sko der virkelig er skabt til at passe de menneskelige fødder

Konventionelle sko har altid været lavet efter en standard læst, der ikke er specielt fodformet. Der har ikke været meget udvikling i formen af standard læste op igennem tiden. Treksta’s NestFIT-teknologi blev endelig født ud af målinger taget fra omkring 20.000 par fødder; Menneskelige fødder … ligesom din.

NestFITs sidste har holdt den naturlige kurve og vinklen af ​​tåboksen. I modsætning til den konventionelle, giver NestFITs revolutionerende form den støtte i såvel svangen som i forfoden. Der er ligeledes plads i forfoden til tæerne, da læsten ikke er maskinafhøvlet og dermed skærer i pladsen til tæerne. Der er således en hel komfortabel og naturlig plads til alle dele af dine føder i skoene med NestFit.

NestFIT-teknologi er en revolutionerende teknologi, der giver maksimal komfort til dine fødder.

Med Boa wire systemet er det utrolig nemt med den ene hånd at spænde skoene/støvlerne.

Dette gøres blot ved at dreje knappen til det ønskede tryk. Når man gerne vil have skoene/støvlerne af igen trækkes knappen blot ud og skoene/støvlerne er løst op og kan tages af. Det er således meget nemt at opnå det helt perfekte  tryk, da knappen kan spændes i små hak. En anden fordel er at skoene/støvlerne går ikke op af sig selv. Man skal have fat i knappen og trække den ud for at de går op.

Wiren består at 19 stålwire der er overtrukket med en tynd plastikhinde, der gør det nemmere for wiren at køre i kanalerne på fodtøjet.

Boa wire systemet spænder således jævnt på hele fodtøjet og kan justeres meget præcist ved brug af kun en hånd.

Boa wire systemet er ekstremt holdbart og skal meget sjælden skiftes. Hvis uhelset er ude og enten wiren eller knappen går i stykker kan det reparetes ganske enkelt med et reperationskit i stil med når et snørebånd knækker.

IceLock ™ fra TrekSta er specielt designet til at reducere risikoen for at glide på isglatte og våde overflader. IceLock ™ giver således et enestående vejgreb i alle året sæsoner og tilbyder exceptionel holdbarhed.

Siden indførelsen af ​​IceLock ydersålen i 2008 har TrekSta videreudviklet denne teknologi kontinuerligt. Denne forskning har givet Hypergrip IceLock ydersål en betydelige fordel i form af funktion og design i forhold til alle andre på markedet.

IceLock er en patenteret teknologi, der på is og våde overflader forbedrer grebet af sålerne. Mikroskopisk fine glasfibre elektrostatisk anbragt i gummisammensætningen for at sikre en skridsikker overfladespænding. Det nyudviklede slidbanemønster af ydersålen er specielt designet til at forsinke slitage af knopperne. Gummiblandingen anvendes til IceLock forbedrer også holdbarhed og funktionalitet af sålen.

Treksta Lynx Mid GTX
Model Størrelse Pris
Treksta Lynx Boa Mid GTX 47 1.799,- +
Treksta Lynx Boa Mid GTX 48 1.799,- +
Treksta Lynx Boa Mid GTX 44 1.799,- +
Treksta Lynx Boa Mid GTX 45 1.799,- +
Treksta Lynx Boa Mid GTX 46 1.799,- +
Treksta Lynx Boa Mid GTX 42 1.799,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk