Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

05-01-2022 13:33:12

Sage Salt HD

 

 

 

Sage Salt HD

Sage X var den første stang som med stor succes fik Konnectic HD under motorhjelmen og nu kommer Salt HD også til at nyde godt af teknologien. I det salte miljø huserer de hurtigste fisk og det kræver, at fluefiskeren skal kunne følge med og placere sin kast hurtigt og præcist. Med introduktionen af KonneticHD i stængerne får du i hånden et værktøj, som vil øge dine odds for succes. Længere, hurtigere og mere delikatesse er hvad du kan forvente, når du griber en Salt HD og vender ansigtet mod brændingen. God fornøjelse....

 

Længde: 9'

Lineklasse: 7

Vægt: 112 gram

Dele: 4

Transportrør: 76 cm

 

 

Hvad er Konnetic HD ?

Sage Salt HD er udstyret med KonneticHD teknologi som giver stængerne en væsentlig forbedret vridningsstabilitet. Selve klingen genvinder sig ekstremt hurtigt og den bærer linen bedre gennem kastet, hvilket også forbedrer din hastighed på linen. Det giver mulighed for lange fine fejlfrie kast. Og når klingen bedre kan ”holde sin bane” med få vibrationer, har du meget bedre kontakt med din line, dine kast og dine mendinger. Alt i alt nogle forbedringer der virkelig kan mærkes og du som fluefisker vil kunne drage stor nytte af.

Sage har formået at skabe en højere densitet (HD) i fiberkompositten. Det har resulteret i endnu lettere, og stærkere klinger som leverer en uovertruffen energioverførsel og line-og loop-kontrol. En overlegen loop-kontrol som præcist og effektivt kontrollerer fluekastet, er det de fleste fluefiskere stræber efter. Det er hele ideen og resultatet af KonneticHD teknologien.

 

 

 

 

 

 

 

 

Model Længde Klasse Vejl JoF Pris
0,- 9,- Udsolgt 8.499,-
0,- 9,- Udsolgt 8.499,-
0,- 9,- Udsolgt 8.499,-


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Sage