Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

18-04-2024 10:41:18

Härkila Moose Hunter 2.0 Rygsæk

Moose Hunter 2.0-rygsækken indeholder 36 liter og er lavet i det samme bløde, lydsvage og børstede tricot-stof som resten af Moose Hunter 2.0-serien. Ligesom resten af serien har den Mossy Oak® Break-Up Country®-camouflage.

Rygsækken har en aftagelig holder til en riffel eller et haglgevær, så man kan bære sit våben på ryggen og let komme til det, når man får brug for det. Rygsækkens bæreremme er brede og flade, så man kan skyde med tasken på uden at blive generet af remmene, når man skuldrer våbnet. Remmene er ligesom rygstykket og den kraftige hofterem ventileret, så fugt fra kroppen let kan komme væk under høj aktivitet. På siderne har rygsækken kompressionsremme samt to lommer til vandflasker eller andet udstyr. På forsiden har rygsækken derudover et elastisk snoretræk, der både kan bruges til at komprimere rygsækken og til at fastspænde diverse udstyr med. Rygsækkens låg har kliklås, og under låget er der både en skjult lomme samt snelås.

Rygsækken er foret med rød, kraftig polyester-linning, så det er let at se, hvad man har i tasken, selv under dårlige lysforhold. Både på rygsækkens sider og på den brede hofterem er der Molle-system, så man kan fastspænde diverse udstyr efter eget ønske.

Der medfølger en GPS-holder, der kan fastsættes på Molle-systemet. I kliksystemet på bæreremmene er der indbygget en nødfløjte.

 

MossyOak®Break-Up Country®

Club Interchasse Andrew Til Gevær
Mærke Model Størrelse Pris
Härkila Moose Hunter 2.0 Rygsæk / MossyOak®Break-Up Country® 36L 1.999,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Härkila