Jagt og Fiskerimagasinet 

Fiskeri Fritid Jagt Info Links Søg

25-01-2016 22:07:21

Garmin Astro® 320 GPS + T5 Hundehalsbånd


Sporingssystem til brugshunde

 • Topmonteret højfølsom GPS-/GLONASS-transmitter
 • VHF-anteenne i stålwire med en rækkevidde på op til 14,5 km (kort model medfølger til mindre hunde)
 • Spor op til 10 hunde ad gangen (ved køb af flere T 5- eller DC 50-hundesporingshalsbånd)
 • Forlæng batterillevetiden med redningds-mode
 • Mulighed for at tilføje detaljerede topokort esamt BirdsEye satellitbilleder
 • Den håndholdte Astro 320 bringer hundesporing op på et helt nyt niveau. Enheden giver dig mulighed for at holde styr på 10 hunde med flere håndsæt og T 5 -hundesporingshalsbånd (sælges separat). Højfølsom Garmin GPS-/GLONASS-transmitter, udvidede forbedret kortlægning, kompatibilitet med BirdsEye satellitbilleder og et treakset elektronisk kompas sikrer, at du kan finde tilbage til bilen eller lejren, når jagten er slut. Og det er alt sammen lettilgængeligt på et levende 6,6 cm farvedisplay, som kan læses i solskin.

Se din hunds mindste bevægelse

 • Den håndholdte Astro og T 5-hundesporingshalsbåndet har højfølsomme GPS-modtagere/-transmittere. T 5 har en topmonteret GPS-antenne og er designet til at holde den fleksible radioantenne af stålwire oprejst for at opnå den bedst mulige modtagelse, så du kan spore hundens position, selv under tæt løvdække eller i dybe kløfter. Og enheden er hårdfør nok til at kunne følge med din hund overalt (vandtæthesklassifikation 1 ATM ned til 10 meter).

  Du kan spore op til 10 hunde ad gangen med Astro op til 14,5 km væk, afhængig af terrænet.

  Du kan spore op til 10 hunde ad gangen med Astro op til 14,5 km væk, afhængig af terrænet. Systemet overfører information i sigtlinje, så det har størst rækkevidde i fladt, åbent terræn.

  Så ofte som hvert 5. sekund sender T 5-hundesporingshalsbåndet din hunds position til den håndholdte Astro 320. På kortsiden på displayet kan du se din hunds aktuelle position og spor for, hvor hunden har været. Skift til hundesporingssiden for at få vist et kompas, som peger i retning af hundens position.

  Når du sporer flere hunde med T 5-hundesporingshalsbåndet, kan du også se hver enkelt hunds præcise afstand på kortsiden, og du kan vælge automatisk at zoome ud på kortet, så du når som helst kan få vist alle hunde på displayet. Hunde, der er for langt væk til at kunne komme med på kortets aktuelle zoomskala, angives i displayets margin i den retning, hunden befinder sig. Du kan også vælge, hvor længe den enkelte hunds sporingslog skal vises på displayet - eller slå den helt fra for at få et mere overskueligt display.

Særlige funktioner, som kan give dig ro i sjælen

 • I rednings-mode reduceres opdateringsfrekvensen, når batterilevetiden falder under 25% for at spare batterilevetid, så du har længere tid til at finde en hund, der er blevet væk. Den længere batterilevetid betyder, at hvis du indstiller opdateringsfrekvensen til hvert 5. sekund, holder batteriet i 26 timer. I rednings-modde holder batteriet 54 timer. Derudover opretter Collar Lock en 4-cifret PIN-kode, som forhindrer, at andre kan se din hunds position – en nyttig funktion under specialprøver, hvor den blandt andet kan bruges til at sikre, at Astro kun bruges som søgeværktøj i tilfælde af, at en hund bortkommer, mens den er i konkurrence.Garmin Astro
Model: Vejl: Nu:
Garmin Astro® 320 3.999,- 3.799,- +
Garmin Astro® 320 inkl. T5 halsbånd 5.999,- 5.499,- +
T5 halsbånd 2.499,- 2.399,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Garmin