Jagt og Fiskerimagasinet 

Outlet Fisk Fritid Jagt Info Søg

26-06-2018 16:45:14

Gamo Nitro 17 4,5mm luftgevær med kikkert - Bliv Lovlig

 

Nitro 17

Kraftig luftriffel med kikkert, - lovlig at købe for personer over 18 år uden tilladelse

El Gamo P17 Luftriffel
Enkeltskuds knækløbs luftriffel med automatisk sikring.

Perfektbegynder-300-m/sek-riffeltil både målskydningogskadedyrsbekæmpelse.

Indre pibe er af stål med riffelgang, ydre pibe er af hi-tech-polymérplast som stabilliserer vibrationer og sikrer at der ikke opstår rust udvendigt på piben, - ydermere er riflen nemmere at knække når den er lidt tykkere end normale piber, - der er helt enkelt mere at holde på.

Det er en kraftig Gamo-riffel, - der skal bruges næsten 13-14 kgs træk ved ladning, - det giver naturligvis en høj udgangshastighed.

Nitro 17 har 2-trins aftræk, med 1,7 Kg aftræksvægt. Sikringen slåes automatisk til når riflen lades, - sikringen kan også betjenes manuelt.

Riflens skæfte er af kraftig industriplast, - i modsætning til mange andre syntetskæfter kan dette skæfte tåle kraftige stød + moderate mængder solskin. Det er udformet ergonomisk og er godt at holde på, nemt at gøre rent. Skæftet er ambidextrous med dobbelt kindpude. Riffelkolben afsluttets i en kraftig og ventilleret gummikolbekappe.

Riflen er vejrbestandig, - metaldelene kan godt tåle en fugtig olieklud i ny-og-næ.

Forskæftet er lidt bredere end normale knækløbsluftvåben, - indlagt forskæftestykker af kraftigt gummi, - giver et særdeles godt greb.

Teknisk data:

 

 

 

 

Gamo Nitro 17 4,5mm
Mærke Model Størrelse Før pris Tilbud
Gamo Nitro 17 4,5mm 2.999,- 1.999,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk