Jagt og Fiskerimagasinet 

Outlet Fisk Fritid Jagt Info Søg

19-12-2013 10:00:12

LED Lenser P7.2Vores P-serie er en af vores mest succesfulde lygteserier og er i mellemtiden, med rette, blevet en klassiker. Dens proportioner var fra starten så harmoniske, at vi næsten ikke har ændret dem. Alligevel er det lykkedes os at give den et udseende, som gør den usammenlignelig. Det nye design er ergonomisk motiveredebetoninger, der ikke kun ser godt ud, men også forbedrerhåndteringen af lygten og dens funktionalitet.


Ergonomisk KONTAKT
Kontaktens diameter er blevet større og gør således betjening med handsker nem og komfortabel. Det nye design med den røde prik giver desuden et forbedret greb om lygten.


Rød GENNEMSIGTIG hulkrans
Mange af vores kunder har foreslået, at gøre hullerne i hulkransen gennemsigtige. Sådan ser man, at lygten stadig lyser, hvis man stiller den på hovedet.


Frozen Black Coating
Den nye matte lakering giver ikke kun en meget behagelig overflade men også et bedre greb om lygten og er desuden ekstrem holdbar.


P-seriens indre værdier er fuldt på højde med dens design og ergonomi. Lygterne er ikke kun fyldt med den nyeste LED -teknologi. Vi har for at øge effektiviteten også opdateret det komplette kølesystem og lygtens udseende:

Ny LED-chip
Vi har testet nye ydedygtige LED-chips til hele serien og har brugt den optimale type i de forskellige lygter.

Nyberegnet reflektorlinse
Reflektorlinsen er den centrale komponent i vores patenterede Advanced Focus System. Der blev foretaget en ny beregning af reflektorlinsen og ved mange modeller blev dens diameter forstørret. Derved bliver lyskeglen mere ensartet og lysfordelingen optimeret

Mere lysstyrke
Som følge af samspillet mellem den optimerede linse og den nye LED-chip, opnår vi en enorm lysstyrke. Sammenlignet med konventionelle spejlreflektorer er vores innovative reflektorlinse meget mere effektiv.

Batteri antal4 stk. AAA (LR03)
Batteri brændtidca. 50 timer
Lyskilde levetid100.000 timer
Lyskilde rækkevidde260 meter
Lyskilde lumenOp til 320 lumen
Vægt m.batt175 gram
Længde133 mm
Diameter ø37 mm
FarveMat sort

19/12
LED Lenser P7.2
Produkt Lysstyrke Vejl. pris
LED Lenser P7.2 320 Lumen 599,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
LED Lenser