Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

17-08-2022 20:16:51

Treksta Nevado Boa Low GTX

 

Treksta Nevado Boa GTX® er den alsidige sko fra Treksta der lever op til enhver form for rejsekrav og hverdagsbrug.

Den lækre sko har et fantastisk fodfæste med Trekstas Hypergrip ydersål, og den eminente Gore-tex® membran gør det muligt for vand i dampform at komme ud igennem skoen, mens vand i dråbeform ikke kan trænge igennem.

Treksta Nevado Boa Low GTX® er desuden forsynet med en EVA-mellemsål, der er utrolig stødabsorberende, og derfor ideel til lettere vandreture.

Ydermaterialet er kunstnubuck og mesh, en kombination, der gør skoen behagelig - også under varmere forhold.

Du kan derfor roligt medbringe Trekstas Nevado Boa Low GTX® sko på den aktivitetsprægede rejse, selv hvis du vælger de lidt varmere rejsemål.

De første sko der virkelig er skabt til at passe de menneskelige fødder

Konventionelle sko har altid været lavet efter en standard læst, der ikke er specielt fodformet. Der har ikke været meget udvikling i formen af standard læste op igennem tiden. Treksta’s NestFIT-teknologi blev endelig født ud af målinger taget fra omkring 20.000 par fødder; Menneskelige fødder … ligesom din.

NestFITs sidste har holdt den naturlige kurve og vinklen af ​​tåboksen. I modsætning til den konventionelle, giver NestFITs revolutionerende form den støtte i såvel svangen som i forfoden. Der er ligeledes plads i forfoden til tæerne, da læsten ikke er maskinafhøvlet og dermed skærer i pladsen til tæerne. Der er således en hel komfortabel og naturlig plads til alle dele af dine føder i skoene med NestFit.

NestFIT-teknologi er en revolutionerende teknologi, der giver maksimal komfort til dine fødder.

Treksta Nevado Boa Low GTX
Model Størrelse Før Pris Tilbud
Treksta Nevado Boa Low GTX 45 1.299,- 999,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk