Jagt og Fiskerimagasinet 

Outlet Fisk Fritid Jagt Info Søg

10-11-2017 13:47:53

Rod KeeperRod Keeper er en ny hardcover transportboks til fiskestænger, som fremover vil løfte fiskeoplevelsen hos enhver lystfisker. Den aarhusianske virksomhed, Eye Invention, står bag udviklingen og produktionen af markedets helt nye eksklusive og stilrene Rod Keeper. Direktør Per Nielsen er selv lystfisker og savnede en løsning, han ikke kunne finde på markedet:


De fleste sports- og lystfiskere har prøvet at stå med kolde, våde hænder og forsøgt at få stangen ud af posen – eller endnu værre – ærgret sig over, at dens øjer er bøjet under hårdhændet transport. Det problem har vi løst med opfindelsen af Rod Keeper,” fortæller Per Nielsen.


Rod Keeper er formstøbt i aluminium og beklædt med kork på indersiden, der føles behagelig og beskytter stangen. Den åbnes på langs og er forsynet med skumindsatser, der skånsomt holder udstyret fast og adskilt. På den måde sikrer Rod Keeper stang og øjer mod slag og tryk – selv ved hårdhændet håndtering under fx flytransport.


Small:

Længde 85 cm x bredde 10,2 cm x højde 5,2 cm


Medium:

Længde 108,1 cm x bredde 10,2 cm x højde 5,2 cm


Large:

Mål:

Længde 144,1 cm x bredde 10,2 cm x højde 5,2 cm


Rod Keeper er enkelt og stilrent dansk design for den kræsne feinschmecker eller lystfiskeren, der savner en praktisk opbevarings- og transportboks, som matcher stangens høje kvalitet. Boksen i det tidløse design er udført i lækre lette og naturlige materialer og har tværgående læderstropper, der gør den nem at åbne og lukke. Rod Keeper er desuden forsynet med en praktisk skulderrem i kernelæder, så boksen kan bæres på ryggen, mens lystfiskeren frit kan nyde naturen og hanke op i sit andet grej på vejen til fiskepladsen.Fakta Om Rod Keeper

  • kan anvendes til både flue- og spinnestænger

  • er udført i stødsikkert, rustfrit og smudsafvisende eloxeret aluminium

  • har skumindsatser, der skånsomt holder delene fast og adskilt

  • lukkes med enkle og solide læderstropper

  • har praktisk skulderrem i kernelæder til håndfri transport

Produkt Størrelse Pris
Rod Keeper Small 1.599,- +
Rod Keeper Medium 1.599,- +
Rod Keeper Large 1.599,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Eye Invention