Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

25-05-2021 13:21:57

Ursuit Rapala Comfort Gore-Tex 2pc. Tørdragt str. S - RESTSALG


Ursuit står bag denne overlevelsesdragt med Rapala logo og special design. Dragten har samme pasform som en Ursuit Gemino 4-tex, men ifølge producenten, så skulle åndbarheden være en smule bedre i denne dragt, der har Gore-Tex licens.

Denne dragt er ligeledes 2-delt, hvilket betyder bedre komfort. Der er åndbare sokker på dragten, og der er koniske bløde neopren manchetter ved ærmegab og halsregion, som bør tilpasses den enkelte person ved at udvide dem, eller også klipper man overskydende af med en saks.

Dragten er blevet meget smallere ved bukseåbningen og ved ærmegabet, hvilket betyder, at producenten har fjernet velcrolukningerne, da de er blevet overflødige.

Dragten er mat sort med mørkerøde stafferinger. Materialet er blevet blødere end det velkendte 4-Tex materiale (men dette er småting). Der er forstærkninger på denne dragt på knæ og bag, som ligeledes er blødere end forstærkningerne på Gemino 4-Tex dragterne. En lækkert ting!

Denne dragt har en napoleon stik-lomme, som er med vandtæt YKK lynlås - en super fed ting til mobil el.lign.

Dragten er blevet mere afdæmpet i farverne, som sikkert vil indbyde søfiskerne og flere hav/trolling fiskere.

Denne dragt er en "skal-dragt" - dette betyder at der skal opbygges et eller to varmegivende lag herunder for at holde varmen om bla. vinteren. Ursuit laver en fleece inderdragt X-tex light og X-tex heavy, som er 100 % vindtætte og vandafvisende. Disse dragter er moget af det mest optimale varmegivende lag, da de holder på luften og fleecematerialet bliver ikke trykket sammen og mister sin varmende effekt, hvis man ryger i vandet.

KUN 1 stk. på lager!!! RESTSALG!1 stk Str. Small

 

 

 


Suit size
User's Length
User's Chest
Boots
HoodCloves01/S
152-164cm.
88-96cm.
S/40
SS02/M
164-170cm.
96-104cm.
 

 

 

 

 

 

Rapala Comfort Gore-Tex 2pc. tørdragt 2011 model!
Model / str. Vejl. pris Tilbud
Ursuit Rapala Comfort Gore-Tex 2pc. tørdragt 2011 model Str. S / Fod str. 40 (KUN 1 stk. Lager) 10.999,- 6.799,- +
Ursuit Rapala Comfort Gore-Tex 2pc. tørdragt 2011 model Str. S / Fod str. 40 (KUN 1 stk. Lager) incl. X-tech Light inderdragt XLarge 12.998,- 8.599,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk