Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

13-09-2023 12:46:38

Patagonia Swiftcurrent Expedition Waders Zip Dame

Patagonia Swiftcurrent Expedition Zip-Front Waders Patagonia's nye flagskib inden for waders byder på en masse ny teknologi. Swiftcurrent Expedition Zip-Front waders er bygget på H2No Performance Standart 4 lags membranen, som er 100% vandtæt, utroligt åndbar og selvfølgelig slidstærk som aldrig før.

Sømmene er lavet i enkelt sømme, som giver en meget høj holdbarhed og slidstyrke kontra andre former for syniniger. Måden som syningerne er lagt omkring skridtet, giver meget mindre slid på udsatte punkter.

De specielle seler, som sidder på Swiftcurrent Expedition, giver mulighed for at konvertere dine waders fra bryst waders til bukse waders på få sekunder, og de sørger for at ligegyldig om du bruger dem som bryst eller bukse waders, så sidder dine waders altid komfortabelt og pasformen er perfekt. På indersiden af waders er der en vandtæt flip-ud lomme, og 2 drop-in strækbare lommer, til flueæsker eller andet man vil have lige ved hånden, men gemt væk bag sine waders.

Uden på waders er der 2 håndvarmer lommer med foring, og 2 lommer til grejæsker og værktøj. Denne waders er med en gennemgående 100% vandtæt lynlås, så det er væsentligt nemmere at komme i og ud af waders, og samtidigt skal man ikke have alt sit overtøj helt af på en kold vinter dag, for at stå af på naturens vegne. Benene er udformet så pasformen er mere ergonomisk, og derved sidder dine waders bedre både stående og siddende. Der er på knæene lagt knæ puder ind, som kan tages ud, hvis man ønsker det. Neopren sokkerne er anatomisk udformet i venstre og højre fod, så de passer bedre når man får dem på, og samtidigt passer de perfekt ned i dine vadestøvler. Denne waders er banebrydende på mange punkter. Du får svært ved at finde en så komfortabel og slidstærk waders, som er produceret i så miljørigtige materialer som muligt. Dette har kun Patagonia formået, med så stor succes som disse Swiftcurrent Expedition Zip-Front waders.

 

 

 

 

Scierra X-Tech 2000 ånbare Waders
Model Str. Vejl. Pris JoF pris
Patagonia Swiftcurrent Expedition Waders Zip Dame Str. SRM 6.799,- +
Patagonia Swiftcurrent Expedition Waders Zip Dame Str. SSS 6.799,- +
Patagonia Swiftcurrent Expedition Waders Zip Dame Str. MRM 6.799,- +
Patagonia Swiftcurrent Expedition Waders Zip Dame Str. MLM 6.799,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Patagonia