Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

03-06-2014 15:37:55

JR Gear Lite Mat MummyJR Gear laver skam også nogle fantastisk fine, selvoppustende liggeunderlag, og endda til særdeles rimelige priser. For når man sammenholder prisen med materialevalg, forarbejdning og den generelle kvalitet, er underlagene fra JR Gear i en klasse for sig - helt uden diskussion!

Lite Mat Standard Mummy 3.8 fra JR Gear er et klassisk, mumieformet underlag i gedigne materialer og med fornem forarbejdning. Og det fylder ikke meget i oppakningen, da det sammenrulles i halv bredde!

Underlaget måler de klassiske 183 x 51 cm. og er 3,8 cm. tykt, hvilket gør det oplagt til brug på fjeldet eller herhjemme i hele sommerhalvåret. Et godt underlag til dig, der skeler til vægten, men som alligevel vil ligge rigtig godt og ikke vil gå på kompromis med en god nats søvn.

JR Gear Lite Mat Standard Mummy 3.8 er fremstillet med over- og underside af slidstærkt 75 Denier Diamond Ripstop Nylon, som også modstår trykket fra de fleste skarpe sten og grene. Den særlige skumkerne er naturligvis antibakterielt behandlet, så du undgår skimmeldannelse, når den fugt, der umuligt kan undgås, når du puster i ventilen, aflejres i skumkernen.

Et helt nyt liggeunderlag kan godt virke træg i sine selvoppustende egenskaber, og dette skyldes, at underlaget - og dermed den selvoppustende skumkerne - fra fabrikken bliver leveret hårdt komprimeret. Derfor skal munden tages til hjælp den første gang, ligesom man efterfølgende også giver underlaget et ekstra pust, afhængigt af, hvor hårdt man ønsker det. Det kan jo i sagens natur ikke puste sig højere op end 1 atmosfæres tryk, hvilket er i underkanten for de fleste.

Efter endt brug er det en god idé - hvis der er plads derhjemme - at opbevare underlaget udfoldet med åben ventil, for hermed vil luftindtaget gå væsentligt hurtigere, næste gang underlaget tages i brug.

Skumkernen på Lite Mat Standard Mummy 3.8 er lavet med en særlig udskæring, hvilket dels holder pakkevolumen og vægten nede, ligesom luftcirkulationen og dermed luftindtaget forbedres. Den robuste ventil af polycarbonat holder til det hårde brug i alle miljøer.

Underlaget leveres med både kompressionsrem, opbevaringspose og lappegrej, hvis uheldet skulle være ude.

Et rigtig godt underlag til en favorabel pris!
JR Gear Lite Mat Mummy
Model Størrelse Jof Pris
JR Gear Lite Mat Mummy 183x51x3,8cm 499,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk