Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

03-06-2014 15:28:07

JR Gear Traverse Core MummyJR Gear laver skam også nogle fantastisk fine liggeunderlag, og endda til særdeles rimelige priser. For når man sammenholder prisen med materialevalg, forarbejdning og den generelle kvalitet, er underlagene fra JR Gear i en klasse for sig - helt uden diskussion!

Traverse Core Mummy er et virkelig lækkert liggeunderlag til en lang række friluftsaktiviteter i hele sommerhalvåret fra tidligt forår og hen på efteråret, hvor der endnu ikke er gået frost i jorden. Til brug under koldere forhold bør du kigge nærmere på det bedre isolerende og Insulated Traverse Core Mummy eller eventuelt supplere med et klassisk skumunderlag af celleplast.

Dette ikke selvoppustende men oppustelige underlag vejer blot 490 gram, men giver det til trods knap 9 cm. afstand til den kolde jord! Underlaget pustes enten op med munden eller alternativt kan man anvende den geniale Dry Pump 25 - ligeledes fra JR Gear - som er en kombineret pumpe og praktisk talt vandtæt pakkepose på 25 liter. Så pak soveposen i den vejrresistente Dry Pump 25, og når soveposen er pakket ud, bruger du selvsamme pakkepose som pumpe til dit underlag!

Underlaget er konstrueret således, at de horisontale kanaler løber vinkelret på dine arme og ben, hvilket sikrer den helt rette liggekomfort, da underlagets konturer praktisk talt ikke mærkes og desuden faktisk får underlaget til at virke bredere, end det er.

Traverse Core Mummy fra JR Gear er det rigtige underlag til alle de ture, hvor lille pakkevolumen og lav vægt har højeste prioritet - og det endda uden, at det går ud over liggekomforten! Underlaget er fremstillet af blødt og komfortabelt, men drønstærkt 75 Denier Poly TPU, er 183 cm. langt, 51 cm. bredt og altså knap 9 cm. tykt. Underlaget leveres med reparationssæt og opbevaringsetui - og sammenpakket i den medfølgende pakkepose fylder det blot 22 x 8 cm!

Et meget lækkert og slidstærkt underlag - og endda til en attraktiv pris!
JR Gear Traverse Core Mummy
Model Størrelse Jof Pris
JR Gear Dry Pump 25L Vandtæt pose som også kan bruges som pumpe. 149,- +
JR Gear Traverse Core Mummy 183x51x8,9cm 499,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk