Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

19-07-2022 08:21:41

JR Gear Insulated Traverse Core XL Reg.JR Gear laver skam også nogle fantastisk fine liggeunderlag, og endda til særdeles rimelige priser. For når man sammenholder prisen med materialevalg, forarbejdning og den generelle kvalitet, er underlagene fra JR Gear i en klasse for sig - helt uden diskussion!

Det ekstra brede og lange, velisolerende Insulated Traverse Core XL er et meget lækkert liggeunderlag til en lang række friluftsaktiviteter hele året rundt. Til decideret sommerbrug kan du eventuelt også kigge på det lidt lettere og lidt mere kompakte Traverse Core XL, der dog ikke isolerer så godt som denne Insulated-udgave.

Dette ikke selvoppustende men oppustelige underlag vejer blot 830 gram, men giver det til trods knap 9 cm. afstand til den frostkolde jord! Underlaget pustes enten op med munden eller alternativt kan man anvende den geniale Dry Pump 25 - ligeledes fra JR Gear - som er en kombineret pumpe og praktisk talt vandtæt pakkepose på 25 liter. Så pak soveposen i den vejrresistente Dry Pump 25, og når soveposen er pakket ud, bruger du selvsamme pakkepose som pumpe til dit underlag!

Insulated Traverse Core XL er konstrueret med horisontale kanaler, som altså løber vinkelret på dine arme og ben, hvilket sikrer den helt rette liggekomfort, da underlagets konturer praktisk talt ikke mærkes og desuden faktisk får underlaget til at virke bredere, end det er. En nøje afstemt foring af PrimaLoft® Eco (133 g/m2 under overkroppen og 100 g/m2 ved under fødder og hoved) sikrer den fornødne isolering mod jordkulden, hvilket gør underlaget velegnet til turene i det fri, når frosten bider i kinderne.

Insulated Traverse Core XL fra JR Gear er det rigtige underlag til alle de krævende ture, hvor lille pakkevolumen og lav vægt har høj prioritet - og det endda uden, at det går ud over liggekomforten! Underlaget er fremstillet af blødt og komfortabelt, men drønstærkt 75 Denier Poly TPU, er 198 cm. langt, 63 cm. bredt og altså knap 9 cm. tykt. Underlaget leveres med reparationssæt og opbevaringsetui - og sammenpakket i den medfølgende pakkepose fylder det blot 25 x 13 cm!

Et virkelig komfortabelt og meget slidstærkt underlag - og endda til en meget attraktiv pris!

JR Gear Insulated Traverse Core Regular XL 8,9cm
Model Størrelse Jof Pris
JR Gear Dry Pump 25L Vandtæt pose som også kan bruges som pumpe. 149,- +
JR Gear Insulated Traverse Core Regular XL 8,9cm 198x63x8,9cm 999,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk