Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

19-07-2022 08:23:03

JR Gear Insulated Traverse Core Mummy
JR Gear laver skam også nogle fantastisk fine liggeunderlag, og endda til særdeles rimelige priser. For når man sammenholder prisen med materialevalg, forarbejdning og den generelle kvalitet, er underlagene fra JR Gear i en klasse for sig - helt uden diskussion!

Det velisolerende Insulated Traverse Core Mummy er et meget lækkert liggeunderlag til en lang række friluftsaktiviteter hele året rundt. Til decideret sommerbrug kan du eventuelt også kigge på det lidt lettere og lidt mere kompakte Traverse Core Mummy, der dog ikke isolerer så godt som denne Insulated-udgave.

Dette ikke selvoppustende men oppustelige underlag vejer blot 570 gram, men giver det til trods knap 9 cm. afstand til den frostkolde jord! Underlaget pustes enten op med munden eller alternativt kan man anvende den geniale Dry Pump 25 - ligeledes fra JR Gear - som er en kombineret pumpe og praktisk talt vandtæt pakkepose på 25 liter. Så pak soveposen i den vejrresistente Dry Pump 25, og når soveposen er pakket ud, bruger du selvsamme pakkepose som pumpe til dit underlag!

Insulated Traverse Core Mummy er konstrueret med horisontale kanaler, som altså løber vinkelret på dine arme og ben, hvilket sikrer den helt rette liggekomfort, da underlagets konturer praktisk talt ikke mærkes og desuden faktisk får underlaget til at virke bredere, end det er. En nøje afstemt foring af PrimaLoft® Eco (133 g/m2 under overkroppen og 100 g/m2 ved under fødder og hoved) sikrer den fornødne isolering mod jordkulden, hvilket gør underlaget velegnet til turene i det fri, når frosten bider i kinderne.

Insulated Traverse Core Mummy fra JR Gear er det rigtige underlag til alle de krævende ture, hvor lille pakkevolumen og lav vægt har høj prioritet - og det endda uden, at det går ud over liggekomforten! Underlaget er fremstillet af blødt og komfortabelt, men drønstærkt 75 Denier Poly TPU, er 183 cm. langt, 51 cm. bredt og altså knap 9 cm. tykt. Underlaget leveres med reparationssæt og opbevaringsetui - og sammenpakket i den medfølgende pakkepose fylder det blot 22 x 11 cm!

JR Gear Insulated Traverse Core Mummy
Model Størrelse Jof Pris
JR Gear Dry Pump 25L Vandtæt pose som også kan bruges som pumpe. 149,- +
JR Gear Insulated Traverse Core Mummy 183x51x8,9cm 799,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk