Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

01-02-2024 17:56:42

Abu Baitbucket - Agnspand

 

 

NY Super smart oval spand med flad bagside og integreret ophæng, som passer på rælingen af de fleste både. Der er boret huller indvendigt i spanden, så dine geddewobler, shads, trollinblink el.ling kan hænge beskyttet og klar til brug.

 

Der er hul i bunden af spanden, så vandet kan dryppe af og der er naturligvis mulighed for at kunne opbevare småting, tænger, forfangsmateriale el.ling i bunden af spanden. Spanden har en kraftig metal bære hank med gummigreb, som den kan bæres heri og gummigrebet fungerer også som lås, når det er slået ned, så hanken ikke banker eller rasler under sejllads.

 

Denne agn-spand er desuden super populær til havfiskeren, som både bruger den til deres pirke, shads og tilbehør,- så de har det hele lige ved hånden og den passer fint på de fleste kuttere. En god ting også til opbevaring af naturlig agn - feks. børsteorm, sild, rejer mm. - så man får det hele op i en ordentlig højde og slipper for at bøje sig hele tiden! At spanden også er nem at gøre ren tilsidst gør jo ingenting hellere.


Der er monteret blød skum på bagsiden af rælingsophænget, så den ikke ridser bådsiden.
 

 

 

ABU Baitbucket - agnspand
Model / str. Vejl. Pris JoF pris
Baitbucket - agnspand 299,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
ABU