Jagt og Fiskerimagasinet 

Outlet Fisk Fritid Jagt Info Søg

03-09-2019 12:56:57

Minn Kota Transducerpole


Vi har længe savnet en rigtig god transducerpole på markedet med stor spænd-vidde i ophænget, så den kunne passe ned over hækken på stort set alle forenings både, joller og motorbåde, samtidig med at den skulle kunne "gabe" bredt ud over rælingen, når den skulle monteres på siden af båden af verticalfiskerne!

Det var vigtigt for os, at skaftet kunne drejses, så transduceren kunne peges i den retning, som vi ønskede og det var vigtigt, at den sad ordentlig fast på båden, hvis der skulle power-sejlles!

Vi mener, at vi har fremskaffet noget nær det mest optimale inden for transducer-poles, da denne Minn Kota model opfylder alle vores krav!

Langt skaft på hele 137cm produceret i 6mm tykt Carbon med 25 års garanti på brud!

Skaftet er muligt at afkorte til den længde man vil.

Rørdiameter: 28mm.

 

Her er det en Garmin transducer, som monteres på røret med en gemmengående bolt og låsemøtrik (medfølger ikke). Der medfølger ikke beslag til montering af transduceren. På Garmin's transducere, kan man desuden trække ledningen igennemrøret, så ledningen ikke hænger og "slasker".

 

 


Der er 2 stk justerbare låseskruer på skaftet, så røret kan fikseres i den ønskede højde/dybde og drejes i den vinkel, som ønskes, så den kigger den rigtige vej.

Dobbelt bespænding for bedste fastgørelse og minimal friktion i montage delen.

Spændvidde: 8,5cm.

Samlet Vægt: 2,1kg.

Tiltfunktion i bespændings-delen som på en traditionel bådmotor, så transduceren kan centreres og vinkles lodret, selvom bådens fribord er vinklet.

Skaftet er hult og har en inderdiameter på 16mm, så ledningen til transduceren kan trækkes inde i røret - FED detalje.

 

 

Minn Kota Transducerpole
Model / str. JoF Pris
Minn Kota Transducerpole 137cm skaft m. dobbelt bespænding uden monteringsbeslag 999,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Minn Kota