Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

07-05-2021 16:00:46

Universal bådbeslag til frontmonteret elmotor 2017 model


Super genialt universalbeslag til montering på div. både. Med dette beslag kan du flytte din frontmonterede elmotor, elektriske anker, gril mm. fra båd til båd, uden at der skal være monteret en plade og et glidebeslag på hver båd i forvejen.

Universalbeslaget er lavet af en kraftig aluminiums profil med ombuk så beslaget hælder lidt opad og derved passer til de fleste std. robåde. Beslaget har naturligvis ikke skarpe kanter og er virkelig gennemtænkt. Der er fræset 4 stk. aflange huller på langs, hvor de 4 stk. bolte med store finger-møtrikker og gribearm spændes fast om fenderlisten eller rælingen. Der benyttes en 17mm topnøgle / fastnøgle til fastspænding af møtrikkerne (medfølger ikke).

 


Elmotoren monteres i den ene ende eller midt på universal-beslaget (der er forboret huller både til kunstof eller alu- monterings beslag), så enten sidder den lidt skæft i forhold til bådens stævn, hvilket giver mere fiskeplads inde i båden, hvis der sidder en person foran på en tofte, eller den monteres midt for.

 

Glide eller monteringsbeslaget, som vi anbefaler, at man montere på universalbeslaget medfølger ikke, men det gør det muligt hurtigt at afmontere motoren, og det gør det hele nemmere at have i bilen under transporten til og fra fiskestedet.

 

 


Universalbeslaget er 110cm. langt, 25cm. bredt og 5cm dybt. Vægt ca: 4kg.
 

Den nemmeste løsning er at montere et org. Minn Kota beslag på universal beslaget, herved kan elmotoren afmonteres og det hele transporteres meget nemmere.


Boltene med gribearm griber ned om fenderlisten eller rælingen og spændes vha. møtrikkerne foroven. Den lange udfræsning gør, at beslaget kan anvendes på de fleste både.

 

Nyhed 2017 er at vi har fået gribe-boltene produceret i rustfritstål og de er syrebehandlet!

 

Man kan med god fordel lime eller montere et stykke plastslange på gribe-armene, så de skader fenderlisten mindst mulig.


 

TESTET i "FISK & FRI" September 2014 nummeret!

 

 

Div. Minn Kota
Model / str. Vejl. pris JoF pris
Minn Kota Frontmonteret elmotor beslag MKA-21 - Powerdrive/Terrova/Riptide - Farve: Sort Nylon beslag 949,- 949,- +
Minn Kota Frontmonteret elmotor beslag RTA-17 model Riptide nylon beslag (Hvidt) 949,- 949,- +
Universal bådbeslag til frontmonteret elmotore 110 x 20 x 4cm. incl 4 stk. bespændinger ex. Minn Kota beslag UDSOLGT 1.999,-


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Minn Kota