Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

14-04-2023 14:06:29

BaSkette Linekurv

 


Så kom der endelig en ny linekurv på markedet, denne gang er alt i top!

- BasKetten er forsynet med en række små bundhuller, som automatisk dræner linekurven for havvand og fjerner udnødig vægt. BasKetten flyder ovenpå vand.

- BasKetten har en linelås - en dobbeltvirkende kile, der sikrer at din line ikke glider ud af kurven, når der er kraftig havstrøm og bølgeskulvp

- På forkanten af kurven findes en 25 cm integreret lineal med tydelig markering for hver fem centimeter. Den er særlig en fordel, når der fiskes havørreder på den svenske kyst. Her er mindstemålet 50 cm. Er fiskens længde minimum 2 x linealen, må den hjemtages.

 

Diagonalt er der 40 cm indvendigt i kurven svarende til dansk mindstemål på en havørred. Kan havørreden komme ned i kurven er den for lille og skal ud igen.

- Med BasKetten følger et solidt bælte, der kan justeres ind og ud efter behov vha. et brospænde. Bæltet er elastisk og lavet uden løse ender, der kan gå op under brug af kurven. Der er ingen huller i kurven til montering af bæltet. Det betyder, at vandet ikke fosser ind af bagsiden i kurven, når man vader dybt. Alle bæltets syninger vender ind mod kroppen. Dermed er der færre steder hvor fluelinen/skydelinen vil kunne hægte sig fast under fiskeriet.

- BasKettens ene kegle indeholder en magnet. Den placeret midt for ind mod maven og er tiltænkt til flueskift. Kombineret med linelåsen til at holde spidsen af tippet, sikrer magneten, at du har begge hænder fri til at arbejde med ved flueskiftet.

- Keglerne i linekurven er lavet lidt højere end i andre kurve på markedet. Det er for at sikre, at dræningen af kurven sker hurtigere end en flydeline kan stige op over keglernes toppe og kludre. Det samme gælder hvis linekurven skulle komme helt under vand. Da vil opdriften alene presse kurven mod overfladen, mens vandet løber ud af hullerne og skaber et flow ned igennem linekurv og drænhuller. Dræningen sker derfor hurtigere end at flydelinen stiger i vandet.

- BasKetten er udstyret med en lomme, som fiskestangen passer ned i. Det gør det nemmere at lægge udstyret fra sig, når der holdes pauser.

- BasKetten er produceret i holdbart materiale, og kan derfor bruges til at sidde på, når der ikke fiskes.

 

 

 

 

Baskette
Model: Vejl: Udsalg:
Baskette - Linekurv 1.349,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
BaSkette