Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

04-04-2023 17:29:00

Sportex Air Spin RS-2 Seatrout

Sportex Air Spin RS-2

 

 

 

Tyske Sportex har netop nu opgraderet deres velkendte high end serie "Air Spin", med en ny og opgraderet version: "Air Spin RS-2

Denne fantastiske stangs følsomhed, aktion og udseende er en klasse for sig selv. 

Som den garvede lystfisker vil du nemt og hurtigt kunne mærke klingens helt unikke aktion.

 

Denne klinge er bygget på en letvægts Helicore klinge med T1100 kulfiber og epoxy resin bestående af nye innovative Nanopartikler. Alt dette er med til at give denne fantastiske klinge sin stabilitet og smidighed. Samtidig er der ikke sparet på andre high end detaljer såsom:

 

- nye moderne og slanke Fuji Torzite øjer

- ny special designet hjulfod

- kvalitets kork/Duplon håndtag fra øverste hylde (afhængig af model)

 

Stangens design er der også tanker bag: 

Designet er tænkt og produceret, så man efterligner fiskeskæl, som kommer til syne klingen, men bestemt også hjulholderes. Dette design er helt nyt på det danske marked, og ikke noget vi har set før. Her i butikken er vi helt vilde med det!

 

En af de ting der skiller denne stang ud fra andre, er klinges speciel håndtag - nemlig Sportex egen nuancerede SBS system (sporten balance system). Hvilket betyder at du frit kan bestemme hvilken balance der skal være i stangen, netop for at tilegne sig den enkelte fisker bedst. Hvilken nu også betyder, at du kan tilpasse det undervejs på din fisketur. Dette gøres ved hjælp af tre forskellige udskiftelige vægte, som er placeret i stangens håndtag.

 

 

Denne high end serie er uden tvivl en af landets bedste, uanset hvor du fisker og hvilket fiskeri du dyrker. Kom forbi butikken og se og mærk denne stang.

Den er i en klasse helt for sig selv.

Model Længde Kastevægt Vejl JoF Pris
Sportex Air Spin RS-2 5-19g 7.499,- +
Sportex Air Spin RS-2 6-31g 7.399,- +
Sportex Air spin RS-2 10´1´ 10-38g 7.999,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Sportex