Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

23-11-2021 15:39:34

Westin W10 Finesse T&C Serien

Westin W10 Finesse T&C  tager sensitiviteten i stangen til et helt nyt niveau og har stadig power nok til at klare jobbet, til trods for at stangen kun vejer 115 gram. Blanken er lavet af X5 Carbon teknologi og har et 4-vejs vævet carbon forstærkning på det ydre lag. Og takket være den nye Nanoalloy teknologi, så er stængerne ekstremt lette og virkelig vel afbalanceret. 

W10 Finesse stængerne, både trigger og almindelig udgave er perfekte til at kaste gummidyr, små cranckbaits eller at fiske med Texas og Carolina rigs langs bunden efter aborre og andre predatorer. Den hurtige aktion gør, at du mærker selv de mindste puf til agnen og har muligheden for at sætte krogen, selv når fisken kun nipper i agnen.

Westin har sat deres kvalitets kontrol for den stang her højt og hver enkelt stang bliver testet inden den bliver sendt ud til forbrugeren!

 

Med en kastevægt på 5-23g og en længde på 7.4" er den ideel til de fleste fiskesituationer.

Stangen føres både i trigger udgave og til alm. fastspolehjul.

 

 

Kom ind i butikken og se/mærk stangen, du vil med garanti ikke blive skuffet!

 

Video'en herunder forklarer Jörgen Larsson, en af skandinaviens skarpeste predator fiskere, hvordan stangen er bygget, aktionen og vigtigst af alt hvordan den er at fiske med.
 

 

Model: JoF Pris:
Westin W10 Finesse T&C 5-23g 7.4" T. fastspolehjul 5.999,- +
Westin W10 Finesse T&C 5-23g 7.4" Trigger 5.999,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Westin