Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

02-03-2020 13:39:54

Penn International TRQ

 

Suverænt bundtræk

 

I mange år troede alle, at havhjulet for længst havde fundet sin endelige form - nemlig den, som Penn International og Senator med flere har og længe har haft. En form, der gennem årtier har dokumenteret, at den kan håndtere havets giganter uden at gå i knæ.

Men Penn’s ingeniører hviler ikke på laurbærrene. De tænker hele tiden videre og funderer over, hvordan det perfekte kan gøres endnu bedre. Således også en dag på havet ud for Florida, hvor Penn’s øverste chef og en af hans ingeniører var på fisketur for at teste nye produkter. Hårdt arbejde, men nogen skal jo gøre det...

 

ISP - Integrerede sideplader

Undervejs faldt snakken på Otto Henze’s oprindelige og patenterede konstruktion, som stadig var enerådende. De diskuterede, om moderne fremstillingsmetoder egentlig ikke muliggjorde en helt ny konstruktion, der gjorde op med en af den oprindelige konstruktions få svagheder: Den høje udveksling.

Skitser blev lavet på bagsiden af en serviet, og hermed var grunden lagt til endnu et enestående Penn patent: “Torque” med integrerede sideplader - ISP!

 

 

“Torque” betyder på engelsk “drejningsmoment”, og det er præcis, hvad hele konstruktionen går ud på. Da alle delene i sidepladerne er integreret i ét stykke, er der ikke som ellers noget vrid mellem tandhjulene, når gearingen sættes i vejret. Det giver en utrolig indspinningskraft - trods den høje udveksling på 6.4:1. - Penn, når det er bedst!

Vægt. 650-800g. an på str.

Hjulene har 4 stk. næsten uopslidelige moderne kuglelejer i bedste kvalitet.

 

Penn TRQ findes i 3 størrelser: 100 + 200 + 300 ( NB! På. str. 300 er der monteret bøjler til skulderharnisk, som dog er aftagelige).

 

Kapacitet:

Str. 100 rummer ca. 350m. 0,30mm braid / fletline Vægt: ca. 650g.

 

 

 

 

 

Penn international TRQ
Model / str. Vejl. Pris Tilbuds pris
Penn international TRQ 100 5.999,- 3.499,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Penn