Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

05-09-2019 15:49:48

Garmin Alpha 50 + T5

Alpha 50 håndholdt hundesporings-GPS til brugshunde

Spor op til 20 hunde¹ ad gangen over en afstand på op til 14,5 km ved hjælp af et Garmin T 5-hundesporingshalsbånd eller op til 6,5 km med et T 5-mini-hundesporingshalsbånd.

Et opdateringsinterval på 2,5 sekunder giver hurtigere positionsfastlæggelse, når hundene er ude i terrænet.

HD BarkDetect for pålidelig registrering af gø pr. minut, gøtæller til faktisk antal gø samt gøalarmer

Med GPS/GLONASS-modtagelse for bedre satellitmodtagelse i udfordrende omgivelser og dobbelt batterisystem.

Med avancerede sikkerhedsfunktioner som geohegn og redningstilstand.

Hundedata hjælper med at analysere hundenes jagtmønstre og adfærd. Se tilbagelagt afstand, tid i terrænet og meget mere.

Med hurtigere positionsfastlæggelse med opdateringsinterval på 2,5 sekunder og kapacitet til at følge op til 20 hunde1 er Alpha 50 den perfekte håndholdte sporings-GPS til sporing af brugshunde med HD BarkDetect-registrering af gøen. Den håndholdte Alpha 50 er intuitiv og nem at bruge og har et krystalklart 2,6" farvedisplay, et indbygget genopladeligt batteri (ekstraudstyr), geohegn og hundedata, der hjælper med at analysere din hunds sporingsadfærd i marken, så du kan lære at træne den mere effektivt. Alpha 50 kan bruges sammen med andre Alpha 50- og Alpha 100-enheder til at spore hundesporingshalsbånd på samme tid.

Bemærk: Når hundesporingshalsbånd er konfigureret til at understøtte Alpha-enheder, kan de ikke samtidig spores af Astro 320.

Følg din hunds mindste bevægelse

Når du bruger Garmin T 5- eller T 5 mini-hundesporingshalsbånd2(medfølger i bundle eller sælges separat) til at transmittere hver hunds position med opdateringsfrekvens ned til hvert 2,5 sekund, kan Alpha 50 hurtigt finde den rute, de følger – også når de er på løbetur. På Alpha 50's knivskarpe display kan du se hundens aktuelle position og ruten, hvor den har været. Du kan også skifte til hundesporingssiden for at se et kompas, der peger på hundens position. Få en besked, når hunden begynder at gø, og hold styr på gøadfærd med antal gø pr. minut og gøtæller. Som en hjælp til at bevare det store overblik, når du sporer flere hunde, er det let at zoome automatisk på kortsiden, så alle hundene vises på displayet til enhver tid. Hunde, der er for langt væk til at kunne være med på kortets aktuelle zoomskala, angives i displayets margin i den retning, hvor hunden befinder sig. Hvis du vil reducere mængden af forstyrrende oplysninger på kortet, kan du skifte mellem “vis alle”, “vis nogle” og “vis ingen” – og vælge, hvor længe hver enkelt hunds spor vises på displayet. Du kan også dele en hunds sporingskode, så en anden person kan se din hunds position på kortet på vedkommendes enhed sammen med hundesporingskompasset. Når du deler en hunds kontrolkode, kan du også tillade en anden person at konfigurere og kontrollere hundens halsbåndsenhed.

Overblik med avancerede hundedata

Avancerede hundedata hjælper med at overvåge din hunds jagtmønstre og adfærd for at optimere dine træningsmuligheder. Du kan se hundens tider, den tilbagelagte afstand og samlede scorer. Desuden registrerer Alpha 50 også det antal gange under jagten, hvor der blev angivet en “står stand”- eller “ved træ”-status.

Se flere oplysninger med ekstra kort

Alpha 50 har en microSD™-kortlæser, som gør det muligt for dig at indlæse endnu flere kort, eksempelvis TOPO- eller BirdsEye Select-kort (ekstraudstyr). Du kan også vælge City Navigator® NT-kort, der give dig sving-for-sving-kørselsanvisninger på vejen. Alpha 50 understøtter også BirdsEye satellitbilleder (1 års abonnement medfølger), så du kan downloade satellitbilleder til din enhed og integrere dem med dine kort. Kortene på din Alpha viser vigtige geografiske elementer i nærheden og giver dig mulighed for at se, om hunden har krydset et vandløb eller nærmer sig en farlig vej. Derudover er Alpha 50 kompatibel med Garmin Custom Maps, som er gratis software, der omdanner papirkort og elektroniske kort til kort, som du kan downloade til din enhed.

Del trådløst

Med en bred vifte af trådløse tilslutningsmuligheder kan Alpha 50 understøtte enhed-til-enhed-dataoverførsel med en række kompatible Garmin-enheder; eksempelvis kan Garmin DriveTrack™ 70LM bilnavigatoren til jagtbrug modtage og vise positioner for hunde på dens bevægelige kort med TOPO- eller satellitbilledvisninger, der viser navigationsvejledning til hundens aktuelle position. På samme måde kan fēnix® 5, fēnix® 3 og Tactix® Bravo GPS-ure modtage opdateringer om hundestatus og advarsler til visning med et øjekast på håndleddet. Når du er ude i terrænet, giver Alpha 50 dig desuden mulighed for at linke til og dele hundeoplysninger trådløst med dine venners kompatible ANT+® aktiverede enheder, så I løbende kan koordinere jagtlogistikken.

Tæl dit bytte

Når du har sporet dig frem til dit bytte, kan du markere den nøjagtige position med Alphas Covey Counter™, som er et specielt waypoint, der giver dig den nøjagtige position, klokkeslættet og højden over havet, hvor du fandt byttet, samt antallet af fugle, du har jaget frem og nedlagt på lokaliteten. Alpha gør det muligt for dig at gemme andre særlige waypoints, for eksempel “Bil” og “Hytte”, så du nemt kan finde tilbage til disse steder, når jagten er slut. Alpha har også forskellige waypoint-ikoner, der repræsenterer fourageringspladser, hochsitz-anlæg og andre jagtrelaterede steder.

Få noget ud af hver tur

Planlæg en mere produktiv jagt med BaseCamp™-software, som gør det muligt for dig at se og organisere kort, waypoints, ruter og spor. Denne gratis ruteplanlægningssoftware gør det også muligt for dig at oprette Garmin Adventures, som du kan dele med vennerne, familien eller andre hundesporere. BaseCamp viser topografiske kortdata, herunder højdekurver og højdeprofiler, i 2D eller 3D på computerskærmen. Programmet kan også overføre en enorm mængde satellitbilleder til din enhed, når det kombineres med det gratis 1 års abonnement på BirdsEye satellitbilleder til din Alpha.

Gør din computer til en BaseStation for sporing af hunde

Indlæs BaseStation-software på din bærbare computer, så den bliver et mobilt kontrolcenter til sporing af flere hunde (med T 5- eller T 5 mini-hundesporingshalsbånd2). Du kan få vist GPS-oplysninger i realtid på computerens større skærm, hvilket er perfekt til at søge efter hunde eller til redningsteams. Og da den har GPS/GLONASS-funktionalitet, får du sporing, også når du ikke har internetadgang og mobildækning.

Robust, vandafvisende og holdbar

Lige som Garmins øvrige outdoorprodukter er Alpha 50 udviklet til at være effektiv, brugervenlig, pålidelig og tilstrækkelig hårdfør til at modstå alle slag, bump og vanskelige forhold, som træning og jagt byder på. Den håndholdte enhed har vandtæthedsklassifikation IPX7 og kan strømforsynes ved hjælp af almindelige AA-batterier (medfølger ikke) – eller med en indbygget genopladelig NiMH-batteripack (medfølger ikke). Og hvis du nogensinde taber eller forlægger din Alpha 50 i marken, er den nem at finde, takket være det yderst iøjnefaldende orange kabinet.

 

Garmin Alpha 50 + T5 Mini
Vare: Vejl: Pris:
Garmin Alpha 50 ( Kun GPS enhed) 010-01635-41 4.599,- 3.999,- +
Garmin Alpha 50 + T5 - 010-01635-21 5.999,- 4.999,- +
Garmin T5 Mini halsbånd (Ekstra) 010-01486-11 2.399,- 2.199,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Garmin

Tilbehør

Klik på produktet for yderligere information

Garmin Alpha 100 + T5 mini - Hunde gps

Før: 4.899,-  Nu: 4.499,-
Garmin GPSmap 78s

Før: 2.899,-  Nu fra: 2.599,-