Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

15-12-2023 15:00:00

Happyhot W´s Heated Vest Alaska

Varmevesten er udstyret med mange lækre detaljer, og er både vind- og vandafvisende. Alaska heated vest er designet med 4 varmezoner, der er placeret på lænden, mellem skuldrene og en over hvert bryst, hvilket resulterer i en utrolig god varmefordeling til hele overkroppen. Lommerne er foret med dejlig blød fleece. I nakken er der en fleece kant og i ærmegabet er der elastisk vindstop, som holder varmen inde og kulden ude. En bedre, og mere behagelig varmevest, finder du simpelthen ikke!

Alaska varmevesten er designet til alle frilutsmennesker, der holder af at dyrke deres interesser i naturen, og dermed færdes ude hele året rundt uanset vejr og vind. Med denne lækre innovative varmevest fra Happyhot behøver du ikke at bekymre dig om, at kunne holde varmen når du er på jagt, ude og lufte hunden, vandreture, ude og se børnene spille fodbold, spille golf med vennerne, ude og cykle, fiske eller måske du bare har brug for ekstra varme under dit stillesidende arbejde. Denne klassiske letvægts vest med 3M™ Thinsulate™ Advanced er anvendelig hele året rundt. 

Alaska Heated vest er designet til både damer og herrer. Med varmevesten medfølger en Happyhot 10.000 mAh powerbank, der holder dig varm i helt op til 10 timer ad gangen (på laveste varmeniveau).

 

 

Model Størrelse Vejl. JoF Pris
Happyhot W´s Heated Vest Alaska S / C48 1.699,- +
Happyhot W´s Heated Vest Alaska Bestillingsvare M / C50
Happyhot W´s Heated Vest Alaska Bestillingsvare L / C52
Happyhot W´s Heated Vest Alaska Bestillingsvare XL / C54


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Happy Hot Feet