Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

30-11-2021 13:55:15

Garmin Oregon 750

Robust, håndholdt med GPS/GLONASS, indbygget Wi-Fi® og kamera

Højfølsom GPS -og GLONASS-satellitmodtagelse for øget ydeevne i udfordrende omgivelser i forhold til GPS alene

Forbedret antenne muliggør bedre modtagelse og ydeevne; treakset kompas med accelerometer og trykhøjdemåler

3" vendbar (horisontal eller vertikal) touchscreen, der kan aflæses i sollys

Udvidede trådløse tilslutningsmuligheder (Wi-Fi, Bluetooth®, ANT+®); Understøtter aktivt vejr og Geocaching Live

Bluetooth®-aktiverede Smart Notifications1 og automatiske uploads til Garmin Connect™ onlinefællesskab

1-års abonnement på BirdsEye-satellitbilleder

8 MP autofokuskamera, der automatisk geotagger billeder

Takket være en forbedret, nydesignet antenne til bedre satellitmodtagelse giver Oregon 750 dig endnu mere af naturen lige ved hånden. Uanset om du er på vandre-, cykel-, geocaching-, klatre-, kajak-, mountainbiketure eller andet, så er denne robuste navigator klar til det hele. Den har flere trådløse tilslutningsmuligheder (Wi-Fi, Bluetooth og ANT+), understøttelse af Active Weather med animerede radaroverlays, et 1-årigt abonnement på BirdsEye-satellitbilleder og et indbygget treakset kompas med trykhøjdemåler.

Find det sjove med Geocaching.com

Den trådløse tilslutningsmulighed til Geocaching.com på din Oregon gør det nemmere end nogensinde før at nyde en suveræn geocaching-oplevelse. Du kan indstille din enhed til at holde sig automatisk opdateret med de nyeste caches. Ikke flere manuelle angivelser af koordinater eller udskrivning af cache-oplysninger på papir.

Flere tilslutningsmuligheder, mindre kompleksitet1

De udvidede trådløse funktioner i Oregon 750 gør det nemmere end nogensinde før at opdatere software, modtage Smart Notifications1, kontrollere vejrradaren2 og uploade eventyr til Garmin Connect. Du kan endda dele LiveTrack positionsdata eller lokalisering af geocaches via Wi-Fi eller smartphone. Smart Notifications via Bluetooth-tilslutningsmuligheder med en kompatibel smartphone gør det muligt for dig at modtage e-mail, sms-beskeder og alarmer direkte på din enhed. Så du kan se, hvad der sker, når du er væk fra det hele. Leveres som standard med et dobbelt batterisystem, der giver dig mulighed for at bruge traditionelle AA-batterier eller en genopladelig NiMH-batteripack.

Find vej

Den håndholdte Oregon 750 giver omfattende navigations- og sporingsfunktioner til at guide dig på og uden for den slagne vej med GPS og GLONASS samt højdemåler, barometer og kompas (ABC-sensorer). Den indbyggede højdemåler angiver højdedata, så du præcist kan overvåge opstigning og nedstigning, mens barometeret anvendes til at forudsige vejrforandringer ved at vise kortvarige udsving i lufttrykket. Det treaksede, elektroniske kompas holder din kurs, uanset om du bevæger dig eller ej. Der er også en TracBack®funktion på Oregon 750, der hjælper dig med at navigere tilbage til udgangspunktet ad den samme vej, som du kom. Du kan også markere positioner, som f.eks.din lejrplads, dit køretøj eller andre interessepunkter, som du gerne vil navigere tilbage til.

Tag geotaggede billeder

Optag positioner og minder med det digitale kamera med 8 megapixel. Hvert foto geotagges automatisk, så du nemt kan navigere tilbage til det præcise sted senere. Du kan uploade og dele dine favoritfotos med venner via Garmin Adventures™, en del af Garmin Connect onlinefællesskabet.

Krystalklart display

Oregon 750 har en klar, refleksfri 3" vendbar farvetouchscreen. Den understøtter nemt flere kortindstillinger som f.eks. BlueChart® g2 HD til navigation på vandet eller City Navigator® til køreanvisninger sving for sving (ekstraudstyr). Oregon-serien er robust og vandklassificeret til IPX7. Den er bygget til at levere præcise kort- og registreringsdata, ligegyldigt hvad naturens luner byder dig. Du kan også tilpasse din Oregons display med gratis downloads fra Garmin Connect IQ™onlinebutikken3.

Planlæg din næste tur

Tag ansvar for dit næste eventyr med BaseCamp™ software, der giver dig mulighed for at se og organisere kort, waypoints, ruter og spor. Denne gratis ruteplanlægningssoftware gør det også muligt for dig at oprette Garmin Adventures, som du kan dele med vennerne, familien eller andre eventyrere online. BaseCamp viser alle topografiske kortdata, som er gemt på enheden, på din computerskærm, inklusive konturlinjer og højdeprofiler. Programmet kan også overføre et næsten ubegrænset antal satellitbilleder til din enhed fra det medfølgende abonnement på BirdsEye-satellitbilleder.

1Ved parring med en kompatibel smartphone. Se garmin.com/ble for at få mere at vide om kompatibilitet.
2Active Weather fås i Storbritannien, Irland, Portugal, Spanien, Frankrig, Tyskland, Belgien, Holland, Luxembourg, Schweiz, Danmark, Norge, Sverige, Finland, Østrig og Slovenien med delvis dækning af Norditalien.
3Apps, widgets og datafelter introduceres, når de er tilgængelige. Tilgængeligheden for produkterne kan variere. På vores hjemmeside kan du se en oversigt over aktuelle Connect IQ produkter.

 

 

Garmin Oregon 750
Vare: Vejl: Pris:
Garmin Oregon 750 - 010-01672-23 UDSOLGT 4.199,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Garmin

Tilbehør

Klik på produktet for yderligere information

Garmin GPSmap 78s

Før: 2.899,-  Nu fra: 2.599,-