Jagt og Fiskerimagasinet 

Outlet Fisk Fritid Jagt Info Søg

11-02-2016 12:46:12

Garmin Etrex 20


eTrex 20 tager en af de mest populære og pålidelige håndholdte GPS-enheder og gør den endnu bedre. Nyt ergonomisk design, en mere brugervenlig brugerflade, papirfri geocaching og udvidede kortfunktioner giver tilsammen væsentlige forbedringer for en allerede legendarisk håndholdt GPS-enhed. eTrex 20 er alsidig. Den er robust. Og den er bygget til at modstå alt, hvad moder natur kan diske op med – og mere til.

Se vejen

eTrex 20 har en forbedret 2,2" 65K farveskærm, der kan aflæses i solskin. eTrex 20 er robust og vandtæt – bygget til at modstå elementerne. Den har en opgraderet brugerflade, men bevarer sin legendariske hårdførhed over for elementerne – hverken støv, snavs, fugt eller vand kan hamle op med denne legendariske navigator.

Rejs hvor som helst

Med et udvalg af kompatible holdere er eTrex 20 designet til brug på ATV'er, på cykler, i både, som håndholdt enhed eller i din bil. Brug bilholderen og City Navigator NT®-kort til sving for sving-instruktioner, eller den robuste holder til din motorcykel eller ATV. Uanset hvor du har lyst til at tage eTrex med hen, har den de rette kort og holdere til formålet.

Bliv global

Den nye eTrex-serie er den første serie modtagere til forbrugere nogensinde, som kan finde både GPS- og GLONASS-satellitter samtidig. GLONASS er et system, som er udviklet i Rusland og som vil være fuldt ud operationsdygtigt i 2012. Med GLONASS-satellitter forkortes den tid, det tager modtageren at "låse fast" på en position, med ca. 20 % i gennemsnit i forhold til GPS. Når der bruges både GPS og GLONASS, kan modtageren låse fast på 24 satellitter mere, end hvis der kun bruges GPS.

Tilføj kort

Med en microSD™-kortport og 1,7 GB intern hukommelse, kan du med eTrex 20 indlæse TOPO 24K-kort og så tage af sted, tilslutte forudindlæste BlueChart® g2-kort for at få en alle tiders dag på vandet eller City Navigator NT®-kortdata for at få trinvise ruteanvisninger i vejtrafikken (kompatible kort fremgår under fanebladet kort). eTrex 20 understøtter også BirdsEye™-satellitbilleder (kræver abonnement), som giver dig mulighed for at downloade satellitbilleder til din enhed og integrere dem i dine kort.

Undgå at komme på afveje

Med den ekstremt følsomme WAAS-aktiverede GPS-modtager med HotFix™-satellitforudsigelse lokaliserer eTrex din position hurtigt og præcist, og den bevarer endda sin GPS-lokalisering selv under tæt dække og i dybe kløfter.

Find det sjove

eTrex 20 understøtter geocaching GPX-filer til download af geocaches og detaljer direkte til din enhed. Besøg OpenCaching.com for at starte dit geocaching-eventyr. Ved at skifte til papirfri skåner du ikke bare miljøet, men forbedrer også effektiviteten. eTrex 20 lagrer og viser vigtige oplysninger inkl. lokalitet, terræn, sværhedsgrad, tips og beskrivelser, hvilket helt overflødiggør manuel indtastning af koordinater og papirudskrifter. Du skal bare overføre GPX-filen til din enhed, hvorefter skattejagten kan begynde.


Garmin Etrex 20
Model Vejl. Pris Tilbuds Pris
Garmin Etrex 20 1.599,- 1.499,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Garmin