Jagt og Fiskerimagasinet 

Fisk Fritid Jagt Info Søg

03-02-2023 13:31:21

Garmin Echomap UHD 72sv m. GT54UHD-TM + Søkort - UDSALG

Producentens beskrivelse:

Kombinationsenhed med lysstærk, refleksfri 7 tommers knapbetjent touchscreen

7” touchscreenplotter, der kan aflæses i sollys, med quick-release-monteringsbøjle. Transducerbundlen tilføjer UHD-scanningsekkolod og CHIRP traditionelt ekkolod.

UNDERSTØTTER EKKOLOD
Denne plotter understøtter en række Garmin transducere (sælges separat), herunder Panoptix LiveScope™ scanningsekkolodsystem, som giver dig mulighed for at se hele vejen rundt om båden i realtid.

TRANSDUCERBUNDLE
Vælg transducerbundlen for at tilføje en GT24-transducer til Ultra HD ClearVü scanningsekkolod, som viser dig et krystalklart billede under båden. Derudover får du Garmin høj/bredbånds CHIRP traditionelt ekkolod til bemærkelsesværdig måladskillelse.

SØKORT
Oplev uovertruffen dækning og detaljer med understøttelse af et tilvalgt BlueChart® g3 Vision søkort over kystområder med forudindlæst Garmin og Navionics® indhold.

QUICKDRAW CONTOURS
Opret personlige fiskekort på skærmen med 1’ konturer. Behold dine data for dig selv, eller del dem med QuickDraw™ Community fællesskabet på Garmin Connect™.

NETVÆRKSKOMPATIBEL
Hvis du har flere kompatible ECHOMAP UHD eller ECHOMAP Ultra enheder på din båd, kan du dele oplysninger – eksempelvis ekkolod, brugerdata og kort - blandt dem (kun 7”- og 9”-modeller).

NMEA 2000® OG NMEA 0183 NETVÆRK
Opret forbindelse til autopiloter, digital switching, vejr, FUSION-Link™ lydsystem, medier, VHF, AIS og meget mere fra én skærm.

ACTIVECAPTAIN® APP
Indbygget Wi-Fi® forbindelse parres med den gratis alt i ét mobilapp for at få adgang til OneChart™ funktionen, smart-notifikationer1, softwareopdateringer, Garmin QuickDraw Community data og meget mere.

KOMPATIBEL MED FORCE™ ELMOTOR
Overtag betjeningen af den mest kraftfulde og effektive elmotor, der er tilgængelig2. Diriger den til waypoints, få den til at følge et spor og meget mere fra skærmen på din plotter.

 

Transducer:

Alt-i-én-transducer

Én transducer giver ClearVü og SideVü scanningsekkolodsbilleder med den højeste opløsning, der findes, og et utroligt tydeligt ”high/wide” CHIRP traditionelt ekkolod

High/wide CHIRP traditionelt ekkolod giver krystalklar måladskillelse og -definition

Se utroligt detaljerede billeder af fisk og strukturer op til 60 m under din båd med 800 kHz ClearVü ekkolod

To frekvensindstillinger i SideVü ekkolod (455/1200 kHz) giver mulighed for udvidet rækkevidde på op til 150 m

Kompakt alt i ét-design, der er let at installere med medfølgende hæk- og elmotorbeslag

Ultrahøj klarhed

GT54 Ultra HD alt-i-én-transducer giver billeddetaljer, der er så klare og præcise, at du faktisk kan skelne mellem fisk og grene på træer, buske og sten under vandets overflade. Du kan se størrelsesforskelle mellem større og mindre fisk og endda de enkelte fisk i fødefiskestimer. Du får ClearVü og SideVü scanningsekkolodbilleder med den højeste opløsning, der findes, samt utroligt klart high/wide CHIRP traditionelt ekkolod1 – alt sammen i én transducer.

Ultrahøj ydeevne

Garmins Ultra HD-scanningsekkolod giver forbedret rækkevidde og dybde i forhold til konkurrerende produkter. Den viser dig utroligt detaljerede billeder af fisk og strukturer op til 60 m under båden med 800 kHz ClearVü, mens to SideVü ekkolodsfrekvensindstillinger (455/1200 kHz) giver mulighed for forbedret rækkevidde på op til 150 m. Det er nemt at installere med de medfølgende hæk- og elmotorbeslag.

Bluechart Kort:

Dette Bluechart G3 Søkort til Garmin dækker de fleste Lystfiskeres behov og lidt til, da det dækker hele Limfjorden og fra Hirtshals rundt om Skagen og resten af Danmark, hele Kattegat over Götteborg, Bornholm, Rügen, Simrishamn, Pukkavigen til Karlskrona og Koszalin i Polen.

G3 er Garmins nye kort som både indeholder Garmin samt Navionics data.

Satellitfoto
De nye Garmin plottere har verdens omspændende satellitfoto (normalt 15 meter pr. pixel) til supplement af det indbyggede vektor baserede baggrundskort. Som en ekstra option er der høj opløselige satellitfoto i de nye g3 Vision søkort.

Ægte 3D kort visning
Med en BlueChart g3 Vision data kassette installeret, vil Garmin’s nye plottere vise et grafisk fremadrettet 3D billede af forholdene både over og under vandoverfladen.

Auto rute beregning
Med et g3 Vision/Regular søkort i plotteren gennemses alle kortinformationerne og plotteren kan på basis af indtastede informationer om båden foreslå den bedste rute for en sikker sejlads.

Model: Pris før: JoF Pris:
Garmin Echomap UHD 72 Inkl. GT54UHD-TM og Søkort HXEU0191R 10.997,- 6.899,- +
Garmin Echomap UHD 72 Inkl. GT54UHD-TM og Søkort HXEU021R 10.997,- 6.899,- +
Garmin Echomap UHD 72 Inkl. GT56UHD-TM 10.499,- 8.199,- +
Garmin Echomap UHD 72 Inkl. GT56UHD-TM og Søkort HXEU019R - Pakketilbud! 11.598,- 8.999,- +
Garmin Echomap UHD 72 Inkl. GT56UHD-TM og Søkort HXEU021R - Pakketilbud! 11.598,- 8.999,- +
Garmin Echomap UHD 72 uden transducer 7.399,- 4.799,- +
Garmin Echomap UHD 72cv Inkl. GT24-TM. 8.149,- 4.999,- +


mail@jagtogfiskerimagasinet.dk

Se andre produkter fra samme mærke
Garmin

Tilbehør

Klik på produktet for yderligere information

Minn Kota Transducerpole - Ny model

Pris: 1.199,-